1. Oncelikle laptop kullanıyorum. SP3 yuklu ve SP3'un CD'sini laptopu aldığım yerden almadım. 15 gundur dakika başı bir hata cıkıyor.
"Windows Dosya Koruması
Windows'un duzgun calışabilmesi icin gereken dosyalar tanınmayan surumlerle değiştirilmiş. Sistemin calışma duzenini sağlamak icin, Windows bu dosyaların ozgun surumlerini yuklemelidir.
Şimdi Windows XP Professional Service Pack 3 CD oğenizi..."
şeklinde bir hata. SP3 CD'si yok dediğim gibi, hatanın gozukmemesi icin yapılacak başka birşey var mı? Ve gizlenebiliyorsa bilgisayar icin problem doğurur mu?

2. Windows Media Player Classic'i acınca
Microsoft Visual C++ Runtime Library...
şeklinde bir hata alıyorum. Nasıl duzeltebilirim?

3. Virus programlarıyla ve viruslerle başım dertte. Avast kullanıyordum, bilgisayardaki onemli dosyaların yarısını engelledi ve korumayı kapatmadan acmıyordu. (Internet Exproler, Screensaver, Google Earth, Resim programları, Ad-Aware vb.)
Ayrıca MSN'ye girdiğimde arada sırada Sorun Gider hatası veriyordu. Avast'ı sildim. Şuan NOD32 yukledim. Oda aynı problemleri cıkartıyor. Nasıl kurtulacağım bundan? Bunları onleyecek ve virusleri tamamen kaldırabilecek bir virus programı onerebilir misiniz? (Windows dosyalarında da virus buluyor ve silmeye korkuyorum )

Yardımlarınızı bekliyorum, bilgisayarın icine ettim sanırım