KIYAFETİNE YORUM YAĞDI
Yapılan olumsuz eleştiriler üzerine ünlü oyuncu, 929 bin takipçisinin bulunduğu Instagram sayfasından bir açıklamada bulunmuştu. Yapılan yorumların hepsini okuduğunun altını çizen ve kendisi için üzülen hayranlarına üzülmemelerini söyleyen Dizdar şu ifadeleri kullanmıştı: ''Birazdan Cannes'da giydiğim kıyafetin videosunu koyacağım. O kadar güzeldi ki. Niye bunu söylüyorum? Çünkü yorumlarınızı okudum. O kadar çok 'İğrenç, rezil, rüküş, berbat bir seçim' gibi yorumlar gelmiş ki. Bayılırım rüküşlüğe. Aşırı üzülmüşsünüz, üzülmeyin. Ben çok mutluyum. Benim adıma bu kadar üzülmeyin. Ben iyiyim, keyfim yerinde''

''BEN KENDİMİ BÖYLE İYİ HİSETTİM''
''Bu tartışmaya kapalı bir konu'' diyen 36 yaşındaki oyuncu, açıklamalarının devamında ise şunları söylemişti:
Alıntı Metni

İSTANBUL'A DÖNDÜ
Fransa’da düzenlenen 76. Cannes Film Festivali’ne katılan Merve Dizdar, İstanbul’a döndü. Yeni iş görüşmeleri için Levent’te bulunan menajerlik ofisine girerken görüntülenen Merve Dizdar, muhabirlerin sorularını yanıtladı.

''FESTİVAL ÇOK GÜZEL GEÇTİ''
Festivalin kendisi adına çok iyi geçtiğini ifade eden Merve Dizdar, ''Çok güzel geçti. Nuri Bilge Ceylan zaten çok özel bir yönetmen. Her yaptığı işte başarısını kanıtlamış. Biz de onun sayesinde böyle bir şey gördük'' diye konuştu.

''KIYAFET KONUŞMAK AKLIMA GELEN EN SON ŞEY''
Festivalde giydiği elbisesine gelen kötü yorumlara yanıt veren Merve Dizdar şu açıklamayı yaptı:
Alıntı Metni

''EZGİ MOLA'NIN DÜĞÜNÜNE DAVETLİ DEĞİLDİK''
Geçtiğimiz günlerde Mustafa Aksakallı ile nikah masasına oturan yakın arkadaşı Ezgi Mola’nın düğünü hakkında konuşan Merve Dizdar, ''Kapalı bir düğündü. Biz de davetli değildik ama müthişti. Onun üzerine söyleyecek bir şeyim yok'' dedi.
'Erşan Kuneri 2'nin yakında çekimlerini başlayacaklarını söyleyen Dizdar, yazın çalışacağını belirtti.

Merve Dizdar: Özel hayatım boşandığımdan beri pek iyi gitmiyor!Merve Dizdar: Depresyona sürüklendim