"TRİLYON VERSE ŞARKI VERMEYECEĞİM"
Bir davette '2. Sayfa' mikrofonlarına konuşan Görgüzel, "Sinirlerim bozuluyor. Kurban olayım neyse parası verelim söylemesin bu kızcağız. Söylemesin! Çok güzel bir kızcağız, giyiniyor, süsleniyor, kendi sesine göre şarkılar söylesin. Olacak iş mi? Trilyon verse de ona şarkı vermeyeceğim" dedi.

"HER PÜSKÜLLÜ BİR ŞEY GİYEN ŞARKI SÖYLEMESİN"
Alıntı Metni

"SÖYLEME GÜZELİM BENİM"
Selen Görgüzel'in gündeme gelmek istediğini vurgulayan Aslı Zen, "Zaten biz bunu konuşalım diye söylemiştir herhalde. Bir aklıselim bunu söyler mi, söylemez. Söyleme güzelim benim. Neydi Selen Görgüzel mi? Güzelim, canımın içi söyleme kurbam olduğum. Yol yakından dön bu yoldan" ifadelerini kullandı.

İbrahim Tatlıses'ten Selen Görgüzel'e destek! 'Hayatım boyunca unutmayacağım'"BEŞ SANİYELİK TELEFONLA ÇEKİLMİŞ GÖRÜNTÜ"
"Sahnemde söylemeyi en sevdiğim şarkı Yemin Ettim'in beş saniyelik ve telefonla çekilmiş küçük bir parçasıyla beni talan etmeye çalışan sanat severler. Önemli olan iyi niyet bilmediğiniz her konuda fikrinizin olmasına alıştık ama bildiği halde 'neden?' diye soran çok sevgili Işın Karaca'ya hepinizin önünde cevap vereyim. Sesine güvenip bağırarak okumak ne kadar da rahatsız edici oluyormuş değil mi?" sözleriyle kendini savunan Görgüzel, Işın Karaca'ya da cevap vermişti.
Selen Görgüzel'in 'Yemin Ettim' yorumu Beste Açar'ı isyan ettirdi! 'Babam yaşasaydı gözyaşlarıyla izlerdi'