Uygun bir yer bulamadığım icin buraya actım...
Yardım dostları hakkında bilgi almak isterseniz, cekinmeden mesaj atabilirsiniz.
Konu yanlış yerde ise , kusura bakmayın!
Tut Guneşi Yakasından!
Merhaba Yardım Dostları …
Merhaba yureklerindeki sese kulak verenler.. Gonulden gonule selamlıyoruz sizleri..
Bizi tanıyor musunuz?
Bizler tıpkı sizler gibi yureklerindeki sese kulak verip, bircok yureği de bir araya getirmek icin yola cıkan seferileriz.Yolculuğumuzun ilelebet surmesini dileyerek bindik gonul arabamıza. Yolumuz uzundu fakat her guzergahımızda bizleri mutlulukla karşılayacak olan yureklerin var olduğunu bilmek tum yorgunluğumuzu alıyor ve o heyecanla ilerliyorduk.
Gectiğimiz her diyarda farklı bir mevsim vardı. Yağmur yağardı:”Haydi canlar ıslanın!” ıslanın ki hazanın da heybemizde olduğunu gorsunler. Rengarenk ciceklere sarılan ovalardan gecerdik. “Haydi canlar, doldurun heybenizi!” Cicekleri saldığımızda kucaklarına, aynaya bakmalarına gerek kalmayacak. Cunku her biri başka bir cicek olan yureklere gidiyorduk biz. Aslında biz, bir zamanlar başımızı dayadığımız tahta sıralardaki cocukluğumuza, o cocuklukta var olan baki umuda koşuyorduk.
Bizler bir zamanlar yamaclarında yarınlara gulumseyen minik koy cocuklarıydık. Buyuyecektik, adam olacaktık. Vatanımıza milletimize faydalı birey olarak duşuncelerimizle, yeteneklerimizle, sesimizle, sanatımızla, ilmimizle, bilgimizle nice toplumlarla yarışacaktıkBiz, o okul yollarında dort mevsimi sırtımızda taşıdık.
Şimdi canlar, seferiyiz o cocukluğa. O koylerdeki cocuklara, umman sevgiye, gonullere seferiyiz. Arabamız o kadar geniş ve buyuk ki.. Her gelen icin bir yer daha acılıyor. Boylelikle başı ucu gorunmeyen ama daima yolculuğuna devam eden bir arabaya sahibiz. Tıpkı o cocukların dort mevsimi sırtlarında taşıması gibi nice mevsimlere fedaiyiz.
Her şeyin bir başı ve sonu olan dunyada, başucumuzdan ayrılmayacak olan guneşimizle aydın yolumuz. Bu sefer batmasın doğmuşken gonul tepemizin ardından diye takipteyiz guneşi canlar!Biz seferiler, ibriğimizde dolup taşan coşkunun adını koyamadık. Siz koyar mısınız? Arabamızda alabildiğine yer var, heybenizi sırtlayıp gelir misiniz? Bir el de siz uzatır mısınız cocukluğunuzda beslediğiniz umutlara. Bir de siz tutar mısınız guneşi yakasından...
Haydi canlar! Sonunu duşunmeden cıktığımız yolculuğu asla bitiremeyiz. Bu yola bir inancla cıktık. Dağılmasın onumuzdeki aydınlık diye tuttuk guneşi yakasından!
Tutun Guneşi Yakasından!
YARDIM DOSTLARI
www yardimdostlari com
- ReadBull.net
- Eğitim Forumları
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- İlkokul, Ortaokul
- Tut Guneşi Yakasından!