IŞIN KARACA TEPKİ GÖSTERDİ
Görgüzel, geçtiğimiz günlerde sahne aldığı mekanda, merhum sanatçı Kayahan'ın sevilen parçası 'Yemin Ettim'i seslendirdi. Polemik de bundan sonra başladı. Sosyal medyada çok sayıda eleştiri alan ünlü isme bir tepki de Işın Karaca'dan geldi. Şarkıcı, meslektaşının performansına "Ama neden?" yorumunda bulundu.
Işın Karaca'nın kendisiyle ilgili yorumu üzerine Görgüzel'den sert bir yanıt geldi:
Alıntı Metni

İBRAHİM TATLISES DESTEK ÇIKTI
'İmparator' lakaplı İbrahim Tatlıses ise telefonla bağlandığı TV programında, “Ben de sahnede çok teknik problemler yaşadım, detone olduğum zamanlar da olmuştur” diyerek, Selen Görgüzel’e destek verdi:
Alıntı Metni

''KEŞKE ŞARKI SÖYLEYEMEMENİN CEZASI OLSA''
Tüm bunların ardından Kayahan'ın kızı Beste Açar, Selen Görgüzel'in ses performansıyla ilgili '2. Sayfa' programına konuştu. Herkesin şarkı söylememesi gerektiğini belirten Açar, şu ifadeleri kullandı:
Alıntı Metni

''GÖZLERİME İNANAMADIM, KULAKLARIMI KAPATMA İHTİYACI DUYDUM''
Beste Açar, ''Selen Görgüzel'in 'Yemin Ettim' performansını nasıl buldunuz?'' sorusu karşısında ise sert ifadeler kullandı. Görgüzel'in şarkı söylediği anları dinleyince kulaklarını kapatma ihtiyacı duyduğunu belirten Açar, ''Babam şu anda yaşasaydı herhalde gözyaşlarıyla izlerdi diye düşünüyorum'' diyerek şunları söyledi:
Alıntı Metni