[Ayben:]
Top kimlerde bekler sağlam bekler ne mıc ayben de kafiyeler sapır sapır dokulur bu dilden hayır gelmezki bitmiş pilden, mikrofon bana emanet kimden yerden gectim gecmem serden kacmak isteyeceksin ama nerden benim adım ayben korkun benden geriye donen yok gidilen yerden maval okumak isteyen yokki senden sonra gelecek dertler benden dokulen yaraları topla yerden yediğin goller fazla birden eksikleri toparlarsın icten değil bu soylediklerim ben icten bayram değil neden optu enişten.

[Ceza: ]
Sana kimler el verecek bilemem gozunun gorduğu yetecek herkese bak merkeze dolduran herkeze er yada gec verecektir evleri paraları satın alacaktır paraları yaraları deşin hadi paraları peşin durduk ortasında bu paralelin olumune ucacak helikopterin perspektiften gorulen dost yalanmış insanlık sucu terorist masum gezen insan gibi her yerde pesimist duşunceler sarmış humanist tavrımızdan hic hoş seda kalmamış sen sıvı halde kaldın ben impavize sen gaz oldun ben sofistike amerika savaş ister diye doldu bu sayfa arkamdaki tayfa teyyare misali havalarda risale kime yetmiş gercek-lerin hepsini ansiklopedide bulmak mumkun zannedenlere tarih yazan insana sormalı bunları kalmamalı gerilerde gemilerdeki bekleyişin nedeni denizin yok olması kanlı etli yaprak dolması yediren solması gereken yegane kaktus vaftis edilmemiş insanların hepsine lanet yağdıran insanların hepsine lanet yağdırmayan insanlara lanet.