olmadı rapin bir olamadı rapin seni bir dinledim sonucu gaza baz tepin sidik yarışı senin işin oldu kekim bir doyamadı gozun acı biberimi yedin hepinize gider alayınıza gider ağzınıza biberi surerim af diler ve kopeğim olur ve hepsi rapi katleder ben yaparım rapi alem dans eder

O kağıt evleri bile yıkamaz, eline aldığı işi sonlayamaz, katina bile onun yanında bir sihirbaz, makine gibi beyni ama pek calışmaz, bir buhar makinesi gibidir aklı fikri duman, fikri başka zikri başka, bi liman ki kopya hayatı zaten hep yalan, bir korku filmi gibi aslolan, gene fatalrhyme, kıcına batan rhyme, tozu dumana katıp onunuze cıkan rhyme, ece bucukcu gibi bizde calıntı yok rhyme, sarılmadan adamın belini kıran tek rhyme, elli sent e cover yapan asla yapamaz rhyme, bir tek boy var bumu yapacak rhyme, bizdeyse prime time, cekil onumden lan, hey dj ise rhyme peki bu ne o zaman, bastığım yerde hic ot bitmedi, geriye donup bir baktım ki boşa gitmemiş, akıttığım onca ter hic kurumamış, vakitsiz otmuş olan horozunda sonu hazır,sen kır belini ali dayı sen hadi kır, en dada yazanda benim otuz yıllık sır, al birini vur otekine ve de carp bir yere kal geride ben rahatım iyi boyle,

olmadı rapin bir olamadı rapin seni bir dinledim sonucu gaza baz tepin sidik yarışı senin işin oldu kekim bir doyamadı gozun acı biberimi yedin hepinize gider alayınıza gider ağzınıza biberi surerim af diler ve kopeğim olur ve hepsi rapi katleder ben yaparım rapi alem dans eder

Hırsından catla kıskanc bir fırsat olsada tırsmasan atarsın bana kırbac host dedik sana ben sus dedim, arkamı dondum brutus hadi gel vur beni, kalmış karanlık mağarada bir başına, gozune yedi tekme o yağlı kıcına, başını ye kuş, kendi elini dik, yaşın olmuş artık kırk, beynin yok yerinde, benim kuşum ottu diye kıl dondu gozunde, ucuzluktan aldım, gordum eminonunde, benden istemiştin sıctım senin evin onunde, osurunca yıkarsın dağları koca gozunle, son gul iyi gul hadi kahpe gul, yuzume bakta konuş sen yarım sandovic, iradenin sınırı travestiye denk hoşt, kalitenin hası bu hasımı sen olan pust, kaşınır senin gibi bir coğu verilir ders, kakılır başıma niye cunku benim evin delisi, akıl başa gelmez cunku bu bana ters, sakındıkca geldi dert, belki bu da biter, onemi neki senin icin boşver yolumu kes, kesebilir isen gucun yeter ise buradayım gel, cukunu keserim ama kafanı gecerim es, sen halep işi gibi piştin lan et hadi pes