Batılı medya işi gücü bırakmış Türkiye'deki seçimleri ana gündem haline getirmiş durumda. Bay Bay Kemal'i pohpohluyorlar. Bu çok açık bir şekilde batının çıkarlarını öncelikli hale getireceğiz mesajı veriyor. Biz bu ülkeyi prangalarından kurtarmak için çok mücadele verdik. Bay Bay Kemal biz Türkiye'yi yine size bağlı hale getireceğiz diye adeta göz kırpıyor. Bir başka dergi Erdoğan gitsin diye kapak yapıyor. Erdoğan gitsin diyenler tefeciler, teröristler. Maşa olarak kullandıkları terör örgütlerine nefes aldırmadığımız için Erdoğan gitsin diyorlar. Milletim bunların hesabını 14 Mayıs'ta çok güzel soracak. 14 Mayıs seçimleri yerli ve milli Cumhur İttifakı ile kaos masası arasında geçecektir. 14 Mayıs teröristleri inlerinde yok edenler ve teröristlerle kol kola gezenler arasında geçecektir. Ben milletime güveniyorum.
'İstanbul benim aşkımdır. Siyasete İstanbul'da başladım'
İstanbul benim aşkımdır. Siyasete İstanbul'da başladım, burada belediye başkanlığı yaptım. İstanbul'u susuzluktan kurtardık. Peki biz istanbul'u kimden aldık? CHP'den aldık. İstanbul ondan sonra farklı bir İstanbul haline geldi. Basit bir örnek vereyim Haliç kokudan geçilmezdi. O Haliç'i ne yaptık? Temizledik, dip çamurları pompa ile aktardık. Oradaki bütün o pislikleri aldık. Orası 500 bin metrekalerik alan haline geldi. Orada şimdi çocuk oyun parkları var. Mevcut CHP'li belediye başkanı göreve geldi. Maalesef Haliç tekrar kokmaya başladı. Yaptığımız operasyonu geri döndürdü. Biz Boğaz'ın suyunu da Haliç'e aktardık. Haliç'in suyunu temize döndürmek sureti ile Haliç çok daha farklı bir hale geldi. İstanbul'a bizler göreve geldiğimizde doğal gaz miktarı 50 bin civarındaydı. Bu da İstanbulluya huzurlu bir yaşam getirdi. Metrosunu yaptık. Suyu da Isranca'dan getirdik. İstanbul'a getirdiğimiz bu içme suyu ile huzura kavuştu. Çukur kalmadı. İstanbul, temizlikte dünyada sayılı bir şehir dediler. Şu an mevcut CHP'li belediye başkanı İstanbul'u sel alıp götürürken Bodrum'dan çıkıyor.
'Atatük Havalimanı'nda da yüzyılın mitingini yapacağız'
Bizim Atatük Havalimanı'nda kovid döneminde şehir hastanesi yaptık. O bizi çok rahatlattı. 3 ayda yapıldı bu hastane. Millet bahçesi haline getireceğiz dedik. Çevre ve Şehircilik bakanımız bunun çalışmalarını sürüyor. Uygun olan müsait alanda da miting yapacağız. Onlar da sanırım Maltepe'de yapacaklarmış. Atatük Havalimanı'nda da yüzyılın mitingini yapacağız. TEKNOFEST bu alanı bilimin geleceğin sembolü haline getirdi. Ekonomi için bir Amerikalı bir isim bulmuştu. Adam gelmeye bile tenezzül etmemiş video konferans ile bağlanmıştı. Bay bay Kemal de bunu büyük bir teknoloji diye anlatmıştı.
Tüm bu olanlar bu zatın SSK'yı nasıl batırdıysa devleti de nasıl batıracağının işaretidir. İnanıyorum ki milletim bunlara fırsata vermeyecektir. Gerekli cevap sandıklardan çıkacaktır.
'Sınır ötesi harekatlar bitmiş değildir'
Bay Bay Kemal daha güzel olacak gibi şeyler söylüyor. Biz terör örgütleri ile tarihimizin en büyük mücadelelerini verdik. Önümüze yeni ufuklar açıldı. Bu sayade terörle mücadele stratejimizde köklü bir değişikliğe gitti. Baktık uzattığımız eli ısırıyorlar, onların anlayacağı dilde konuştuk. Gabar'da bunları yok ettik. Cudi'de yok ettik. Diyor ya bahar gelecek. Biz baharı getirdik. İnlerine girerek getirdik. Hepsi Kandil'e yığıldı oradan sesleniyorlar. Kandil'i de başlarına yıkacağız. Diyarbakır'da benim 51 Kürt kardeşimi öldüren bunlar değil mi? Şimdi Selo'yu çıkaracakmış Bay Bay Kemal. Sen hukuk devletinde istediğin gibi atıp tutamazsın. Kimsen hangi desteği alırlarsa alsınlar, ülkemize zarar veremeyecekler.
Sınırötesi harekatlar bitmiş değildir. Doğru zamanı bekliyoruz. Orada umduklarını bulamayanlar, karşımıza çıkardıkları bir masa ile amaçlarını gerçekleştirmeye çalıştırlar. 14 Mayıs için kendilerini ortaya atmalarının sebebi budur. Kandil, Pensilvanya ne söylüyorsa Bay Bay Kemal de aynı şeyi söylüyor. PKK terör örgütüdür sözünü ağızlarından duyamadık. Bay Bay Kemal çık söyle. Söyleyemiyor. Son günlerdeki telaşları pazarlıklarının ortaya çıkmasından kaynaklı. Ülkemizin üzerindeki planlarını hayata geçirmek isteyenler bu treni kaçırmak istemiyor. Kılıçdaroğlu ve ortaklarının üzerine oynanan oyunu biz çok iyi biliyorlar. Başaramayacaklar. Terörle mücadelenin 19 Mayıs öncesi sonrası yok bizim için. Güvenlik güçlerimiz seçim öncesi ve sonrası provokatif bir hadise yaşanmaması için canla başla çalışıyorlar.
Bakan Nebati'den emekli zammıyla ilgili açıklama!Erdoğan'dan 14 Mayıs mesajı: Yabancı dergiler dışında kimse karalar bağlamayacak