Tecavüzcüyü öldürüp ters astılar! Mide bulandıran detaylar94 SANTİMLİK HEYKELDE LAPTOP DETAYI
94 santimlik mermer heykel Yunanistan'da keşfedildi. Heykel, koltuk gibi görünen bir yerde oturan bir kadına, bir görevli ya da köle bir çeşit katlanır eşyayı tutarken gösteriyor.
Söz konusu eser açıkça bir dizüstü bilgisayara benziyor ve yan tarafında bir tür USB bağlantı noktası tipi delik var gibi görünüyor.

Ölen annelerinin kalbini dinlediler! Kızları gözyaşlarını tutamadıSOSYAL MEDYA YIKILDI
2123 yıllık kalıntı an itibariyle ABD'nin, Kaliforniya'daki J Paul Getty Müzesi'nde sergileniyor. Sosyal medyada gündem olan kareye bir Twitter kullanıcısı şunları yazdı:
Alıntı MetniYETKİLİLERDEN AÇIKLAMA GELDİ
Bazı kullanıcılar ise söz konusu kalıntının Antik Yunan döneminde yaygın olan çift taraflı bir ayna olabileceğini iddia etti. Yetkililer ise gizemli nesnenin basit bir kutu olduğunu düşünüyor ancak henüz net bir fikir oluşmuş değil.

Metroda dehşet! Boğarak öldürdü, çevredekiler yardım ettiKarakoldaki iğrenç olayda yeni gelişme: 'Cinsel olarak sömürüldüm''Sesler duyuyorum' diye doktora gitti! Kulağından 'koloni' çıktı