doner devran her habere kan, burası sıkışık diyar ve burada yok bir kıstas, belirsizlikler icindeyiz ama bir coğu klas,
gerisi ac yada acık cinayet o da bir plus, kaos dizilerine benzer yaşam, mouse ila yonetilebilecek kadar kolay,
okuma yazma bilmeyen var hala memlekette, suc kimin benimle dans edin, hata yaptılar her şarkı nakarat,
şaklat elini bir de bana bak, ac kontağı hadi gazla, s**et boş ver sen elini salla, gencler secin doğru yolu gelecek sizin,
doğrusunu bilir her şeyin her kesim, boş verin okuyun adam olun oğrenin, doğrusunu bilin her şeyin,
secenek hem yok, secenek hem cok, seceneklerini yarat, belirle en iyisi bu, benim rekabetim ornek, ozele girmem,
taşlarım adamı ve ustunden inmem, durust oldukca kapılar acılır, buradayım işte bak kapı kapansın,
coğunun işi farklı ve işi zordur, helal kazan sonra keseyi doldur...
nakarat
caresizlik, umutsuzlukla birleşince saldırganlık kacınılmaz bir hal alır, bilakis bunun yerine işine bakıp bir şeyler uretmek,
ancak bizim gibilere nasip olur dinle, başkasının yaptıklarıyla uğraşmaktan omur bitirdi bircoğu ve hepsi coktu dibe,
ne iş yaparsan yap yarasın işe, bir hayrı olsun laftan ote sonuc gerek, uyurgezer gibi gezersen eğer işin ayakta biter,
başın acıkta kalır, kıcın rahat yuzu gormez, nefesin para etmez, her koyun kendi bacağından asıldı ve asılır,
calma, cırpma, azma, bolme, kırma, satma, kesme, atma, fazla kasma, yazma,
kucucuk eller kocakarı gibi dedikodu bir surude sapık turemiş enikonu...
nakarat
olma yavşak, yalaka, dangalak yerli yalaka cok, hepsi paspal, kuponla adam olacak adam hoş geldin,
ver eline dersini hepsinin, bir goz odasında donan var her yerde savaş denizlerde donanma,
sil savaşı, koy barışı onune dolanma, fazla gunaha girme, bulanma boş ver, neresinden donsen kardır yanlış olanın,
derisinden başka yok bir farkı insanın, ne sevdiğin muzik, ne tuttuğun takım, insanı insandan ayıran insandır her adım,
sozun kısasıysa yurur herkes ağırlığıyla, belki bir coğu yanlış huyla, kimi yaşar bir bardak suyla,
şukret bence kotuyu duyma, elinde varsa paylaş durma, kendin ol bicimsiz olma, şeytan cağırır sakın uyma...
nakarat
kul kole olma işini yap, kedi gibi pusma ayağa kalk,
cezanın işidir bu lyrical zapt, yerli plaka yolda hadi kemerini tak...
Ceza Kemerini Bağla
Şarkı Sözleri0 Mesaj
●39 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Müzik
- Şarkı Sözleri
- Ceza Kemerini Bağla