Hasat zamanı gel bitch rap e bir paha bic rapime paha bicme trip yapma git picc
Cok ufaksın ancak hic relaxın kalmamış silahsız olmaz sanma vinc al oyle yuksel ah ic
Hedefim ol don hedefim hep on onume pingpong topu gibi duşerdi
Son bende gizli bak oyle durma kalk hadi yak ateşi kalp kalmamışki bak
Ak duştu saclarımdan her taraf dumanlı, puslu sisli her tarafta gizli suclar herbir yerde gizli
İzli mermiler bu kelimelerdir once cumlelerdir aklı alan aklı parlatan sen yaylan
Kamer dolunca kurt adamlar olabilir fakat ben her zaman varım
Yazım kışım karım uskudarda olacak aklım ağlayışlar aklı alabilirse alsın
Yedi tepeyse istanbul bırakın oyle kalsın
Kasılmışsın kaskatı asılmışsın bas batır altımdasın at ası kasmasın bu asrın aslı
Dedikoduyla
Savaşa gidenin cephesi kasımpatı tarlasında kamera karşısında yukselen cesaret taklalarda
Makyajlarda gizli uskudar stil bu muptezelide madara etti anlat derdi
Sokaklar hem cehennem hemde cennet olabilirmi bilmem ancak metafiziksel ihtilal var
Doğdum hep duvardı buyudum hala daha duvar var
Hergun kavga gordum kiminde korku kiminde kanlar
Gercek gecekondularmı yoksa şu mezarlar nazarlı bakmış gozler bence hep yalandan ağlar

Her tarafmı satılır acaba boyle parsa parsa uskudar ve istanbul bu işte herkes hayran
Doğduğum yerde kalmadı cocuklara hic arsa ne kadar insan varsa vardır bir o kadar da hayvan
Hasat zamanı meyva bahcelerini yaksalarda marmaramdan gecti tankeriyle baksalarda
Mekanım uskudar ve en son karaca ahmet anla meclisim hep ala işte ağla gulum ağla
Her tarafmı satılır acaba boyle parsa parsa doğduğum yerde kalmadı cocuklara hic arsa
Hasat zamanı meyva bahcelerini yaksalarda mekanım uskudar ve en son karaca ahmet anla.

Muzik : Ronald Mcdonald, M.Can Erdoğan
Duzenleme, Bass : M.Can Erdoğan - Coldhouse Studio İstanbul