nakarat

daha yazılması gerek bin bir turlu şey var, bende bitmemiş ki ilham ancak sizde kalmamış, bir kitap kurdu değilim fakat iki kitap var okuduğum, birisi sağ gozum oteki sol gozumdur dinleyin ve biraz acıl hadi rakkase, kimse bakmazsa bekle gelecekler kaliten klas,
senin icin rakip yok, senin icin vakit cok, benim icin hakikat yurumek, cemaat gozu pek olmalı, itimat gozle gorulecek bir yerde durmalı, ve vakit gelince kapanacak her perde, kış değil ama soğuk durur her cehre, gul hadi gul biraz bak bugunde bitti,
bulbulu koyma kafese bırak gitsin, kul gibi oldu yanan dostluklar, hey gidi be gene eridi şu koca dağlar, arada bir bak lan, arada bir fark var, aradakini anlamak sana kısmet olmaz, sabahlara kadar duşun işin yok, bizi boka ceken ipi kes gerisi gelir, kitap cok ama care yok , ışık var ama fayda yok gibi gorunse bile gene de bir umut vardır elbette, cok yurek inanır onu hic gormesek te...

nakarat

kıl kurdu gibi gorunmekte pek cok kahraman, cok ordu gordum fakat işi bitmiş tastamam, bol buldun yağı kıcına sur hadi o zaman,
dosdoğru git onunde bekler seni tarlalar, hayatın tozpembe bize de el ver, benim elim yandı dilimden ote boş ver,
kilitli kalmış insanlığa ozgurluk ver, savaşa bir son ver, şu gemine yon ver, adam olup don gel, yada bize yol ver,
burası derin, basınc fazla ve serin, sanki bir tarafım ateş, berim ucurum, gerim kuduz kopek dolu, yerim dar ama gene benim,
dondukce dilim ve ben oldukca sağ, dondukce bu dunya ben hep yazacam, ya boş olur yada dolu hisset ve dinle fakat gene de hic kimseye sormayacağım...

nakarat

kim ne yazdı ki bu gune kadar, kim ne anlatmış ki bugune kadar, hep yalan, hep dolan, hep icten pazar,
anlayan anlar, anlamayan hep yazar, tembelsen eğer aheste ve hayta, o zaman sen bir hem var hem de yoksun
kendini dolu sanan bir ici boşsun, ici dış, dışı ic ol ac icin okunsun, kibir hic para etmez, hele ki beynin yoksa hic cekilmez,
herkesin oteki dunyası var, neden herkes bu dunyada hesaplaşır bunu kimse bilmez, sepeti dolu, bol unu olan gorur yolun sonunu,
mesele para, ekili tarla, emeğin yoksa hadi toparlan, topu yuvarla, beni hovarda sanma sakın duvarda yazılmayacak adın,
kumarda kayboldu kanın, kitapta yazmasa da adın, mezardaki taşına kazınacak o yarın, bu mesele dosta ihanet edene cok kalın,
ben hicim rapim haric, gecelere yaslandık, her bir genc beni dinleyip feyz alsın, herkes hic kabul eden mum diksin kaleye yarım kalpliler geri cekilsin ...

nakarat
bu cene gene duşmuş yere susmaz, tek pas, hipnoz beni bayıltmaz,
bloklar, kumpas beni şaşırtmaz, gece gunduz karışmaz ve ceza hic uyumaz...