Vakit az yada cok , nakit al cebe sok , para var yada yok , filozof dede Korkut'a itekaka sorma kitabı bırak orda , bu tarihe lanet olsun , alakok gibi ol holocausta bi son bana kalsa muson , yağmuru yağsın alevinize sonsun , savaşınızın şerefi yok şeref, şeref o savaşı coktan terk etti bok koktu cok. Panik atak oldu bu toplumun oğlu ve kızı gelinim ol. Kızımı satamadım ananı getir kaynana kaynadı işini bitir. Nasıl olsa sana karı bol. Sonu karakol , kanı donmuş bir karı dul , mahremiyeti yok mahkemeside mi yok acaba bu işin fişini cekip işini bitirin yeter , cezası bu raple birazcık keder , kimi tezgah acar biri tezgah kurar kimine camur atar , yada kalpazan olup okutur o paraları , kimi rakının dibine vurup onunu goremez , o bir erkek olur. Takım elbise onun uniforması yarın herkesin delikanlısı , korfez kan golu bunu boşver , rontgen daha ağır basabilir sağduyu yok boşken bile hoşgoru kalmadı , sen tokken ben tokken , ama coğumuz acken anadolumuz hoş hep , kara doluyuda def et , hadi zehiri sokma karikaturu bu memleketimin ha , kendi kendimize guluyoruz acaba neden , deliren bir toplumda.