bir adam ormanda başka bir ayıya rastlar uzaktan akraba cıkar ve biraz laflarlar guneş suzuldukce arşa boynuzları parlar t.şşağıyla oynar o bi yavşak ve kustah ne desek bu garibe buyucu bu pe.evenk ağzına pelesenk vurmayımı denesek yada gunaha girme biz hurmayı mı yesek ayıp ey akılanmaz daha ayısı gelecek kaldı karanlık mağarada bir başına g.tune yedi tekme o yağlı k.cına başını ye p.şt kendi elini zik yaşın olmuş artık kırk beynin yok yerinde benim kuşum ottu diye kıl dondu g.tunde ucuzluktan aldım seni gordum emin onunde benden istemiştin s.ctım senin evin onunde osurunca yıkarsın dağları koca g.tunle son gul iyi gul hadi k.hpe gul yuzume bakta konuş sen yarım sandevuc iradenin sınırı travestiye denk hoşt kalitenin hası bu hasımı sen olan p.şt kaşınır senin gibi bi coğu verilir ders kakılır başıma niye cunku benim evin delisi akıl başa gelmez cunku bu bana ters sakındıkca geldi dert belki buda biter onemi neki senin icin boşver yolumu kes kesebilirsen gucun yeter ise burdayım gel c.kunu keserim ama kafanı gecerim ez sen hale pişi gibi piştin lan et hadi pes