diskografiyle insanlık mı olculurmuş, ne metreler yeter bu ritmime ne de metronomlar, sabrımda taştı kimi zaman fakat alıştım,
bazen tek dolaştım coğu zaman bir it dalaştı sokakta okulda, her karemde yanmış ağzım, şimdi bir kalemde sildim attım,
her gun iki kitap var okuduğum, birisi sağ oteki sol gozum, bir kursum yok ulaştım herkese ozetlerimle geldim,
yaşama sade gozlerimle bakmadım ve kimse bilmez bir cok sır var hırsızlardan sakladığım ve cok sıkıldılar konuşmadım,
beynimde oynar her bir film unutmadım aklımda, eğer kafaya takarsam yavaşlatır, aynalar kırıldı aynalara inanmadım aynalar kandırdı her zaman ben hic kırılmadım, zamansız ottu bir kesim, zararlılarla değil işim, sıkıldım yazdı sağ elim, beynimde gizli mağbedim.
nakarat
boşluğa bakarken buldum bircok kez kendimi, volta attım amacsızca baktım kol kırıldı yen icinde kaldı,
keşke dedim kendi kendime şu arabanın, birde geri vitesi olsaydı boş hayal bu, gecmişi sadece dikiz aynasından gorebilirsin,
eski dukkanında kalmış mazi sende yoluna bak, bir espirisi de kalmamış hayatın boş ver,
hatasıza yakın kusursuz olmak icin calış secim senin, dondukce dunya beklemek zarar, kazanmak icin uyan,
başarmak icin inan, yenilmek ise kader eğilme boş ver, onune bak en buyuk guc sende, her bir cokuş unutulur kayıtsız şartsız,
hayat yolu fay hatlarıyla doludur herkesin, bilekle gucunu gosterene beyinle gucunu gostermektir doğru,
gene de bir dilek tut boş ver yıldız kaymasın parlarsan anlarlar eğer guneş misin ay mısın
nakarat
olmak yada olmamak mı yoksa olamamak mı, yazan kalem mi, el mi yoksa ben mi, herkes haklıdır kendince herkes haksız,
işitme gorme boş ver, sesin yukselsin her zaman icinde gercekler, yararın olsun herkese yuk olma kimseye,
cezalar falakadan acı, sorun buyuk yada kucuktur, dertler asla bitmez, gene de sen sarıl hayata boş ver, ser ver ama sakın ola sır verme, her şeye rağmen yaşıyoruz birbirimize rağmen, bir can hakkımız var akla gelmez, uzmeyin, kırmayın, yakmayın,
şeytan he rbir yonden akıl celer siz uymayın sakın, kural bu saygı gosterin, sularda iyilik gizlenir, insanca yaşamak ister her bir insan,
ama amacsız olmamak gerek, yararlı olmak şart kotuyu tart iyiyle carp ve oğren, başaramazsın inanmazsan gercekten sen...
nakarat
bak acıldı perde gene başım efkar, dağıldım bir zaman fakat birleştim tekrar,
yurekli ol duşun be kardeş ben inandım, sende inan, sende sabret, sende de bu guc var..
Ceza Efkar Perdesi
Şarkı Sözleri0 Mesaj
●32 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Dizi - Film - Sanat Forumu
- Şarkı Sözleri
- Ceza Efkar Perdesi