(Ceza)

Bir kelebeğin omru kadar mutluluk yeter kimisine yetmez dunya toz pembe kimi gelene olmeyecek gibi yaşamını surene alnı ak sırtı pek karnı tok şukretmek luksu aramamak zor gelir masum hayaleri karalamamak yasaklanan kapıları aralamamak duşen genclik art niyet arayamamak aradığı zaman hic dost bulamamak iyi gunde ve zor gunde aranmak zor gunde insana yaranmak acılan yaraları kapatarak acaba sonuna kadar ne kadar kar kalacak hayali ile beklemek maddi değil manevi duşunmek tek gerek ama zor kor hor kullanılan kalbi almak cok zor icra edilen her kotuluk şerle sonuclanacaktır bunu biliniz ekşimiş lokum tarzı fikirler değişmez orumcek beyinler bunlara karşı antitez doğruluk en buyuk silahtır en guclu savunma zoru yazmak zoru kazanmak zoru başarmaktır doğru olan zordur

(Ayben)

Doğru olan zordur anladım ....
Zoru başarmaktır doğruluk ...

(Ceza)

Tek denemede olabilecek kapıları acabilecek aydınlığı bulacak koşe bucak gezip bulunamayan bir anahtar orneği olmayan karşılıksız işlere bakamayanları kilitlemek gereken engerek yılanları gibi etrafımı saran yalan zincirini kıracak cilingiri buldum işte hip hop boş duşunceler boş kitap gibi hakarete benzeyen hitap gibi şeylerden uzak olayım ben şairim ben ressamım zor olanı başaranım dikkat edin haram olmasın hayat keyfi catmak artık oldu bayat
(Dr . Fuchs)

Das leben ist ein Spiel
Ein Rätsel pass` auf du hast so viele
Fragen.Du kannst vielleicht weglaufen aber
vergiss` nicht,das schwierige ist das
Richtige im leben.Willst immer nur
das gute,keine Qual keine Wahl. Das schlechte verfolgt dich.
Schaut nicht nach hinten. Es bringt nichts. Du musst weiter streben. Morgen ist ein neuer Tag.
Neues spiel, neue Welt neues Leben alles ist schmutzig, ist schmutzig.
Na loss leute wir mussen weiter gehen.

Nakarat

(Dr . Fuchs)

Asıl hayat gercek bir bilmece kulaklarımda bir yankı hece hece saatlerce işkence suruncu 365 gunu gorunce duşununce başarmak var aklımda gunler yıllar gecti hayatım neredeyse bitti indi sıfırı sindirdi giydirdi bu gunlere nasıl gelindi sorma sakın akın gibi gelen sorunlar var peşimde bırakmak kolay kacmak kolay başarmaksa gercekten olan olay sacma sapan hayatım baktım ki ucurumun ucunda yuksek tepelerden bakan bir kartal gibiyim suzulmek var aslında ama hayır geri donup basarmak var aklımda tam bu sırada gene arkamdan esen bir ruzgar ucuruma itmekte
bana secme şansı yok bana bu dunyada rahat yok . hayır yokmu?_ hayır yok
insanlar zaten şerefsiz olmuş boşversene hadi guvensene o zaman baksana lan bu dunyada kac gunluk omrun kaldı gocen kuşlar gibi kısa bir macera bu dunya sana bana kalmaz bunu bil sil aklından gecen kotu şeyleri zarların uzerindeki rakamlar kadar omrun kalmış olabilir her gun aynı yeni bir gun yeni bir pazarlık yeni bir oyun yeni bir pislik yeni bir dunya yeni bir hayat yeni bir batak olacak taki guneş batana dek surecek hergun boyle mi devam edecek boyle mi surecek dostum soylesene gozlerimin icine baksana herşey iyi olsun diye uğraşmaktayım ne kadar başaramayacağımı bilsemde devam etmeliyim bu surgun yaşamın kolesi olmadığımı gostermeliyim
istediği gibi yonetemeyecegini hic olmazsa hissettirmeliyim bilmeli ki insanlar onların onlerindeki iyi veya kotu kapılardan secme şansı oldugunu.Sislerin icersinde
Gercek kimligini arayan ışıklarmış havasıyla dolasmayın
Bilin ki gercek zoru basarmanın anahtarı,kendinizde saklıdır!!!