Hayat deli dolu uzun bir yol bu sırlarla dolu,kendim gezdim bu yolu.Cok şey vardır bil bunu canım dediklerim birer birer kayboldu.Gozlerim hergun yaşla doldu.Gunlerim bana zindan oldu.Hayat budur işte huzun,acı,dert,cile dolu.Sevgi dolu mutluluklar bir anda yok oldular.Sakın kanma arkadaş hayat bu yok eder bir anda.Herşey olmuş para gordum bunu sonunda,arkadaş denen şey kalmamış bu kalleş hayatta.Cok gordum ama hep izledim,dinledim,sustum,goz yumdum herşeye.Cok şerefsiz tanıdım,kan emiciler,iki yuzlu kopekler.Budur hayatın kuralı.Boyle yaşamak oldu hayatın anlamı.Tertemiz insanlar yaprak dokumu gibi yok oldular.Duşunsene kucuk bi yavru ekmek peşinde.Boyle kalleş insanlara avuc acıp,yardım beklemekte.Onlar boyle garibanlara beş kuruşu cok gormekte.Bir cocuk tiner cekip hayatı toz pembe gormekte.Duşunsene bu yolun son noktası nerede?FAZLA CEKME GİDECEKSİN SENDE OLUME...

Sende cekeceksin cek cek hepsini beynine cek,bu hayat budur işte sende yaşa izle,gor,cek...Sonunda sende kuduracaksın.(4x)

Duşunemedi cekti cekti hayatı sonunda bitti.Geride gozu yaşla ana-baba ağıt yakmakta.Bu goruntuler beni deli ediyor.Gozu yaşlı ananın cığlık sesleri icimden hic gitmiyor.Hergun sevgiler oluyor,yeni acmış guller soluyor,kardeş kardeşi vuruyor,bir kuş ağlıyor,hayat yavaş yavaş yok oluyor.Değer bilmek gerek bu yaşamda.Acı olum dayanır ansızın kapına.Olum korkusu nedir ben bilirim,ayrılık acısı nedir ben cektim.Soylemiştim sana arkadaş dayan bunlara,cekeceksin sende sonunda.Sakın yenilme hayatın zindan olur sana.Sevgi yoktur bu yolun sonunda.Tek başına savaş bu lanet hayatta.Sinirini ofkeni belli etme duşmanına.Yoksa bir gun harcanırsın deprem gibi vurur hayat sana.Soylemiştim sana gezme konuşma boyle ikiyuzlu insanlarla.BİR BAKMIŞSIN KALMIŞ GERİDE CEBİ BOŞ,KALBİ YARALI BİR ZALİM BU OYUNUN SONUNDA...

Sende cekeceksin cek cek hepsini beynine cek,bu hayat budur işte sende yaşa izle,gor,cek...Sonunda sende kuduracaksın.(4x