(CEZA)
Hergunu tarihe kazimak icin U.S.A. daha fazla para ve kan harcar televizyonlar emrinde hergun hollywood alkis marabadan ne kadar diski varsa o kadar bosvermis sinekte vardir.Her taraf gubrelerle doldu taştı sinekler icin hep meydan savasi var inegin kuyrugu yetmedi kovmaya bu batakliklari kurutmak gerek karasinek hanofel kanımızı emmeye devam mı edecek en etkili zehrimiz dilimiz sineklerin hortumu var emer hem kanı hem hakki hemde halki vizladi durdu azinin payini veremedim emdi durdu emeci sinekler maaş alır ama aksama kadar pinekler (vızzzzzz) Ceceler soktumu sonsuz bir uyku gelecek dikkat et bir merhem benim etrafimda kanim icin ucan sinekler seni bi bok sanar yumurtalardan cıktı larvalar bence hep konuş yoksa sokarlar.

(SAHTİYAN)
Bilimde kevaje helada avaze kocakarı gunu gorulen her hane dili kodukca genisler her kase cok bilen hareketler cok sahte temelde yalaka bedelin uc plak edelim leş kokan beş para etmez bedenin her veri lampor size karsi sahtiyan ahh cin seddi rap kanım da onu vermem gozun bok yolunda solunda lumpent kesim yer alti kesecek jonturkun molpedi kalmamışsa ye yesin mermileri bol cevikli seneryolar politik cok post serildi onumuze secde etmedik rap her gence numunelik ekilen bir ton nefsi yitik.

(AYBEN)
Sinek uclu geldi her oyunda kaybimin nedeni bu oldu U.S.A.' den gelen albumuyle rapi kaltağına bogdu rap bu muydu aziza aa diss yaptim wackin tekine wack mc aramiyoruz kizim bu sarkilar niye kopru altinda rap yapmaya calisana bir bomba da benden hediye (kac kac kac kac) K-O-L-E-R-A dedikodu kazanini kaynatarak girdi miraya sinek kucuk mide bulandirir ama her sineğin bi olum gunu vardır.Ayy tuvaletler size mekandir hep ustune şaplak yeter olmen icin ders 2 sona erdi 30 saniyen var senin kacmak icin bye bye.