nakarat
rudeboy ben burda badboy sen, yok oldu burda işte atmosfer, bu sefer nefret ellerinde neşter, suc ve ceza gibi fuchs ve ceza...
lan bak ceza işte burada mustakil, ve torpilimle duştu işte yere tum kopil hepsi beş para etmeyen birer fosil, nizam yok hicbirinde mikro nerede fikri burada konuşacak cezanın, muzikte devrim oldu bayılacaksın orgazmın, doruk noktasına da benzer işte bak bu kÂrın, ben bir insanım ne bir kral ne bir hunkarım, fark yapar bu cunku rapte ben bir istisnayım, vibrasyonlu etki yaratır her bir duşmanımı bu rap, duşmanımı da bir kere goremedim bilirim hepsi catlamış, gizli numaralarla namussuzca patlamış, korkmuş bir kopek gibi hepsi havlamış...
nakarat
rudeboy ben burda badboy sen, yok oldu burda işte atmosfer, bu sefer nefret ellerinde neşter, suc ve ceza gibi fuchs ve ceza...
afrodizyak etkisi var bu rapte, cok mu azdın al bu mikrofon senin bu ter benim, sıkıca kavra histerik fantazi dolu duşunceler senin, fazla cıplak olma cok serin uşursun bak bu surreal, gemime bindim dort yanım deniz, gec mi kaldım her tarafımı sardı bak yosun, bu gec gelen o ruzgarın bir eseridir, yelkenim fora ruzgarım bora, soran olursa yoldayım rotam sona, bu son kalan bir sayfa sanki macerayı bitirecek olan, sadece hayallerim ve bendim yenilecek olan, yenilmedim bir sallandım fakat devrilmedim, hayat benim kader benim ben insanım bu nimetim, geceler olmaz aysız, goruntu hep siyahsa kalsın, orman ortasında yok olur deniz, bir bakmışsın ki yoksun ortada, ruyalarımda belki buluşuruz, ruzgarım yeter colden esti duyduğun eser...
nakarat
Fuchs:
golgeler guller ve yaprakları, yoluma dokun ki sonbahar olsun, tek nefeste cekerim tarihleri, kotulukler benim adımla dursun s yok ki talih kuşu konsun bize, yok ki uzanamadım arsız gunlere, saatim atar tik tak tik tak bu kadar yetti şimdi buna dikkat, psikolojik ataklar mengene, elimde kağıt kalem actım full as yat yere, kac kere yitilir sonbaharda dokulen yaprakları, soyledim gene adı tilki, bil ki şimdi yolumuz uzun dilimi vurdular ama yine de kustum, elime kağıt kalem satıra boğuldum, herkes gelse de ben bu yola kuruldum...
nakarat
Ceza Rudeboy vs. Badboy
Şarkı Sözleri0 Mesaj
●34 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Dizi - Film - Sanat Forumu
- Şarkı Sözleri
- Ceza Rudeboy vs. Badboy