her zaman record'da oldu mic im birak beni be kolpa bu son şarkı bu bol keseden iyi rap mi değil mega bi rap bu bak yere serer bu mike tyson bu mekanizma bu matematik al say duşmanı sorma bana duşman al say ben farklı ben pi sayısı yoksa olmaz bu denklem fazla naza dayanmaz şive sen kes kısa bana sıra geldi ben express 1000 gb adıma denk her harf adıma denk bir harf olmadı olmaz o korktukca gul solar ama ben korkmam problem cok cozulmesi gereken ona gore bi problem yok cunku bana gore ben bi backrangla yere serer adamı hangi rapci beni yıkabilir adamım rapimi ne sandın lan beni ne sandın ucuz eleştrilerini bi kağıda sardın bugunu yaz ki bi kenara okusun veledin sonra sana donup baba acaba bu ne desin A)elazığ,diyarbakır, adana antep B)buzhol babylon bi de hilton b şıkkını gorebilecek var art niyet ama a şıkkına bakabilen gorur elbet d)walk ezecek hepinizi rap mi boş sence yoksa sen mi biraz hoşsun bence sen bi kıvır hadi juri coşsun sex guzel ama rap daha da bi hoştur rapimi yer misin?ceza der misin? akıl vermesin bana hic kimse sen yol ver ezmesin ceza s*kmesin plakam yerli ve sen kek misin?
kaybettim yolumu ve pusulam yok kin kusulan yola cıkana da pusu bol osuran kılavuzun cemaati nasıl olur haklıysa kurt kusuru buyuk ie kuzudur.(*2)
Ceza Pi Sayisi
Şarkı Sözleri0 Mesaj
●36 Görüntüleme