Antalya'da 2016 yýlýnda Aksu Ýlçesi Pýnarlý Cumhuriyet Ortaokulu'nda müdürken, ayný okuldaki bir kadýn öðretmenle iliþki yaþadýðý iddialarýyla açýlan soruþturma neticesinde görevinden alýnarak, baþka bir okula öðretmen olarak gönderilen S.Ö., Korkuteli'de sýnýfýndaki bir öðrencinin velisiyle aþk yaþadýðý iddialarýyla gündeme geldi. Korkuteli ilçesi Yaþar Sadi Tekin Ýlkokulu'nda sýnýf öðretmeni olarak görev yapan evli ve iki çocuk babasý S.Ö. hakkýnda, sýnýfýndaki öðrencisinin velisi H.T. ile iliþki yaþadýðý iddialarý üzerine ayný okulda öðretmen olan eþi N.Ö. ve diðer öðrenci velileri Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðü'ne þikayetçi oldu.

ÖÐRETMEN EÞÝ UZAKLAÞTIRMA KARARI ALDIRDI

Þikayet üzerine Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðü'nce S.Ö. hakkýnda soruþturma açýlýrken, diðer yandan eþi N.Ö. 'zina' suçlamasýyla boþanma davasý açtý. Aile Mahkemesine açýlan boþanma davasý sürerken, olaylarýn ortaya çýkmasý sonrasý S.Ö.'nün ayný okuldaki öðretmen eþini diðer öðretmenlerin yanýnda 'Sana göstereceðim' gibi sözlerle tehdit ettiði gerekçesiyle de savcýlýða þikayette bulunuldu. Bu kapsamda savcýlýk tarafýndan verilen 1 aylýk uzaklaþtýrma kararý sonrasýnda Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðü'nce S.Ö.'nün görev yeri deðiþtirilerek ayný ilçedeki Ýmecik Ýlkokulu'na gönderildi.

ÜÇÜNCÜ ALDATMA ÝDDÝASI

Boþanma davasý dilekçesinde, S.Ö.'nün yine Yaþar Sadi Tekin Ýlkokulu'nda sýnýfýndaki baþka bir öðrencinin velisi M.A. ile de iliþki yaþadýðý iddialarý yer aldý. Ýki aldatma iddiasýna iliþkin boþanma davasý dosyasýnda birçok delil sunuldu. Boþanma davasý açan N.Ö., çocuklarýna da hakaret ve tehditte bulunduðu, uzaklaþtýrma kararýný ihlal gibi gerekçelerle de S.Ö. hakkýnda þikayetçi oldu. Þikayetler arasýnda, N.Ö. adýna kayýtlý 07 EUP 08 plakalý otomobili S.Ö.'nün iade etmediði ve kayýp olduðu sebebiyle çalýntý ihbarý yer alýyor.

Sýrtýndaki 18 kiloyla Hatay için yürüyor! Cebinde kalan son parayý tek amacýna adadý