"ÜST ÜSTE AMELİYATLAR OLMAK ZORUNDA KALDIM"
Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden olan Filiz Akın, "Sağlığımı merak eden dostlarım, takip edenlerim iyi ki varsınız. Hepinize topluca cevap vereyim" diyerek şu açıklamayı yaptı:
Alıntı Metni

ÜNLÜLERDEN 'GEÇMİŞ OLSUN' MESAJLARI
Ünlü isimlerden, sosyal medyada usta sanatçıya 'geçmiş olsun' mesajları yağdı. Şarkıcı Emel Sayın, "Canım Filiz'im. Tekrar çok geçmiş olsun. Sana en güzel dileklerimi ve en içten sevgilerimi gönderiyorum" mesajıyla destek oldu. Oyuncu Binnur Kaya, "Canım Filiz Hanım, geçmiş bitmiş olsun. Çektikleriniz son bulsun. Sizi çok seviyoruz" ifadelerini kullandı.

"GEÇİP GİDECEK BU KÖTÜ GÜNLER"
Oyuncu Melek Baykal ise "Canım, canım Filiz Hanım. Çok büyük geçmişler olsun. Sıkıntılarımız, acılarımız tez zamanda uzaklaşsınlar bizlerden. Sizi seviyorum, acil şifalar diliyorum" yorumunda bulundu.

Şarkıcı Ayşegül Aldinç ise "Canımın içi Filiz Hanım. Ne zarif, ne kıymetbilirsinizdir siz. Aklım hep sizde biliyorsunuz. Eminim çok iyi bakılıyorsunuz. Geçip gidecek tüm bu kötü günler, bulutlar dağılacak. Bir an önce kavuşmak dileğiyle. Siz sağlığınıza, ben de size" mesajını yazdı.
Binnur Kaya'dan Filiz Akın'lı nostaljik paylaşım, Filiz Akın, oğlu İlker İnanoğlu ile buluştu