Başta Kahramanmaraş ile Hatay olmak üzere Adıyaman, Gaziantep, Adana, Osmaniye, Malatya, Diyarbakır, Şanlıurfa, Kilis ve Elazığ’ı etkileyen depremlerin yıkıcı sonuçlarını yaşayan vatandaşlarımız için Türkiye, ortak yayında tek yürek oluyor.
Sevilen dizi ve program yüzlerinin canlı yayında topladığı yardımlar AFAD ve Kızılay’a bağışlanacak.
Siz de yardım seferberliğine bu banka hesapları üzerinden katılabilirsiniz.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN "TÜRKİYE TEK YÜREK" KAMPANYASINA TELEFONLA BAĞLANDI
Programa telefon ile bağlanan Cumhurbaşkanı Erdoğan şöyle konuştu:Bizleri takip eden tüm kardeşlerimizi şahsım ve milletim adına saygıyla selamlıyorum. 2 yıkıcı deprem 11 ilimizde ciddi bir yıkıma yol açtı. Öncelikle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Devletimiz tüm kurumlarıyla anında harekete geçti. Fevkalede bir mücadele ile arama kurtarma ve arama çalışmalarını başlattık, devam ediyoruz. 250 bin görevlimiz ile çalışmalar hızlandırılmıştır. Şehirlerimizin yeniden kurulması için çalışmalar için kolları hemen sıvadık. Mart başında 30 bin konutun inşasına başlıyoruz. Milletimizin bu tür durumlardaki tutumunu geçmişteki afetlerinden çok iyi biliyoruz. Milletimiz yüce gönüllülüğünü bir kez daha gösterecektir.Kabine Toplantısında 136 milyon 589 bin liralık yardım topladık. Bu yükün altından kalkacağız.Amacımız 1 yıl içinde, yıkılan her binanın yerine güvenle, huzurla oturulabilecek konutları teslim etmeye başlamaktır.Yurt içinden ve yurt dışından AFAD hesaplarına gelecek her kuruş, depremzedelerimiz için kullanılacaktır.