INSTAGRAM SAYFASINDAN YAYINLADI
Şarkıcı ve sosyal medya fenomeni, Reynmen olarak bilinen Yusuf Aktaş; tüm ülkeyi yasa boğan depremlerin ardından 6 Şubat günü sosyal medya hesabından yayınladığı bir yazıyla dikkat çekti.

Ünlü isimlerin depremzedelere desteği devam ediyor! Haluk Levent tek tek açıkladı"SANKİ KIYAMET"
Instagram sayfasının hikayeler bölümünden bir yazı paylaşan 28 yaşındaki ünlü isim, şu ifadeleri kullandı:
Alıntı Metni

"ALLAH RAZI OLSUN"
Geçtiğimiz akşam ise depremzeledere yardım toplamak için yayın açan Reynmen, sosyal medya hesabından duygulandıran bir paylaşım yaparak, şöyle yazdı:
Alıntı MetniŞef Mehmet Yalçınkaya ve MasterChef Türkiye yarışmacıları deprem bölgesinde"ÇOK DUYGULANDIM"
Şarkıcı, sözlerine; "Bu ülke bizim, bu millet bizim dostlar. Bizim bizden başka kimsemiz yok. Bugün çok duygulandım gerçekten. Herkes 3 lira da olsa, 5 lira da olsa göndermişti; hepimiz gördük" şeklinde devam etti.

"KURBAN OLURUM GÜZEL KALBİNE"
"'Abi harçlığımdan ayırdım verdim' yazmış biri. Kurban olurum senin o güzel kalbine. Sen, ben, biz kurtaracağız bu memleketi arkadaşlar" diyen ünlü isim, şu ifadeleri kullandı:
Alıntı Metni

Kerem Bürsin Türkiye için dünyaya seslendi!