Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen noxit33
DJ Sonsuzluk bir sorum olacak, internet erişimimi bir network uzerinden sağlıyorum. Ama bu network hakkında sadece benim kullanmam gereken IP numarasını ve kendi proxyserver larının ıp si var. Başka hic bir bilgim yok maalesef. Yani proxy ayarlarına başka bir şey yazmamım imkanı yok sanırım. Yanlışmıyım yoksa başka bir cıkış noktası var mı? Artı bir sorum daha olacak, ben bu network sistemini nasıl keşfedebilirim? Yani hangi portları kullanabilirim neye iznim var iznim yok? Yardımcı olabilirsen cok yardımcı olursun. ICQ um bağlanmıyor Login In de kalıyor o yuzden değişik yollara başvurdum sanırım hata networkten, o yuzden buraya yazıyorum.
Saygılar

networkte herşey network adminin elindedir. ve sanırım coğu portu kapatmış...
sen admine gidip 1243 portunu actırırsan icq bağlanıcaktır
Admini ikna edemiyorsak ne yapmalıyız. kuyruğumuzu kıstırıp oturacakmıyız yokmudur bir yolu acep
uzgunum ama kuyruğunu kıstırıp oturucan. veya icq2go (java icq) kullanabilirsin.

Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen DJ SONSUZLUK
Windows işletim sistemi bolumunde admin şifresini ve korumasını aşmanız icin yontem verildi,bunu uygulıyarak adminsiz istediginizi yaparsınız.

Sevgili yoneticiler kusura bakmayım boyle bir başlık atmak zorunda kaldım
Valla sabahtan beri arıyorum DJ SONSUZLUK ama işime yarayan bişi bulamadım tam olarak yerini biri gosterse cok sevineceğim problemimi cozeyim