Arkadaşlar merhaba. Bi sorunum var. gecenlerde P4 1.5GHz bilgisayarımın anakartı veya işlemcisi yanmış(bilgisayarcı boyle soyledi) olduğundan bilgisayarcıya goturdum. Bilgisayarın parcalarının cok eski olduğunu ve yeni anakartların veya işemcilerin benim eski parcalarıma uymayacağını soylediler. Bu yuzden Gigabyteın anakartını ve 512mb ram ile değiştirilmesi gerektiğini soylediler. Değiştirdikte.. şimdi P4 CPU 3.00 GHz ve 512Mb(tek slotta) Ram bi bilgisayarım ve onceki bilgisayarımdan cıkma hard disklerim var. Ama bu yeni bilgisayar acılışta fln cok yavaş. acılışta devamlı bişeyler okuyo. Ve bu beni cıldırtıyo. Ama mesala virusa fln arattırıken hızı gayet iyi. Acaba sorun Ram de mi? Cunku acılışta 3-4 dakka bekliyip bilgisayar işervini anca oyle kullanabiliyorum. Aslında XP yamalarını yuklemeden once iyi calışıyordu. bilgisayarın acılmasını beklerken XP CPUnun %10u fln kullanılıyor diyor. Bilgisayar bazen cok hızlı bazen devamlı bişey okutuyor. Yardım ederseniz cok sevinirim. Sorun ne olabilr. Bi dunya para saydım ve kandırıldım gibi geliyor bana. Bilgisayarcıya goturdum format atıp geri verdiler. Hızlı calışıyodu ama eve getirip XP(service pack 2 kullanıyorum) update ve Kasperskyi yukleyince cok yavaşladı. Şimdiden teşekkurler...........