Merhabalar Sİzlerden Bİr Konu Hakkinda Bİlgİ Almak İstiyorum MUmkUnse Olabildigince Bilgi Sahibi ArkadaŞlarimiz GOrUŞUnU Belİrtİrse Duaci Olacagim Şİmdİden TeŞekkurler...doĞuda Bir Okulda Ingilizce OĞretmeni Olarak GOrev Yapmaktayken Kisa DOnem Asker Olarak Askerlİk GOrevimi Tamamladim.Şİmdİ İkİncİ DOnem Okulumda Kadrolu OĞretmen Olmama Ragmen Benİ BaŞka Bİr Okula Verİp Ucretlİ OĞretmenİ Bİr Takim Torpİllerle Okulda Tutmaya CaliŞiyorlar Ve Bende Buna Itiraz Ediyorum Ve Aldigim Yanit Şu ..evraklarin Hazir Bile Sadece Okula Yazi Gelmesİnİ Bekle...bende Bu Konudan Benim Bilgimin Olmadigini Ve Bu Şekilde Istegim DiŞinda BİrŞeyin Olamayacagini SOyledim Şube Mudurune Ve Oda Gideceksin Hocam Dedi...burda Asil Sorun Şu Benim StajerlİĞİm Kalkmadi Askere GittiĞim İCİn Daha 6 Ayim Var..ben Bu Şekilde Yazili DilekCe Versem Gitmek Istemiyorum Okulumda Kadrolu OĞretmen Olduguma GOre Tabiki GOrev Benim Hakkim Ve HİCbİr Şekilde Adima Lekede Getirmeyen GOrevini Tam Yapan Biri Olarak Sİzlere Sormak İstiyorum Bu Itirazim Neticesinde Stajerligimimin Kaldirilmama Gibi Bir Durumu Varmi Cunku El Altindan Tehdit Eder Gibi KonuŞuyorlar ...zor Durumdayim Cok Acİl Cok KİŞİden GOrUŞ Bekliyorum Cok Sikintidayim LUtfen Bilgi Verin
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- İlkokul ve Ortaokul
- oğretmen arkadaşlarım cok acil bilgi lazım:(:(: