Arkadaşlar selamlar
ben yeni laptop aldım acer aspire 5739g bilindiği gibi 2286 mb ekran kartı 5gb ram intel centrine inside cift cekirdek bir laptobum var.
4 sorunum var
1-) laptoba Windows XP format atmadan once Vista idi ve ben sevmedim XP format attım. Driverleri Yukledim. Herşeyi tamamdı. Laptobun sağ ust koşesinde opsiyonel tuşlar var bunları deneyeyim dedim hoppala! wireless acıldı tamam. bluetooth acıldı tamam acer back up manager o tuşla acılmadı tmm fakat en sağda acer arcade deluxe programının tuşu var ona bastım masmavi bi ekran windows bir sorunla karşılaştı.... Bunun nedeni nedir??
2-)Laptoba ie7 yukledim. ilk başlarda sorun yoktu fakat bu 2-3 gundur ie gec kapanıyor yani nasıl anlatayım mesela sekmeyi kapat tuşuna bastığmda bi 20-25 sn bekliyor sınra kapatıyor. bu sorun en başta yoktu şak diye kapatıyordu. bu yavaşlamanın sebebi nedir ve nasıl cozebilirim??
3-) laptobun işlemcisi 2.10 fakat bilgisayarımı actığımda 1.19 gozukuyor. voltajımı duşmuş? sorunu nedir?? nasıl duzeltirim??
4-)laptopda corel calışıyorum ve muthiş bir performansı var fakat performan bi yarım saat surutor ve sonra coreldeyken yavaşlıyor bunun anedeni nedir??
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- işletim Sistemleri
- İE Sekmesi gec kapanıyor