Merhaba arkadaslar 8-9 gun once pcme vırus gırdı. Daha sonra gorev yonetıcısı devre dısı kayıt vs dıyınce anladım kı pcde vırus var daha sonra pcye format attım. Attıktan sonra basta ctrl-alt-delete yaptıgım zaman oldu. Aradan 1 dk gectıkten sonra yıne aynı hatayı aldım. Pcme hacker gırdıgının gostergesı ıdı. Vırus programları ındırmeye calıstıgımda ozellıkle vırus programları ınecegı zaman olur olmaz sacma sapan hatalar verıyordu. Ama oyun vs gıbı seyler ındırecegım zaman bunlar olmuyordu. Tam 7 kere format attım. hacker pcme gırdı cıkmak bılmıyor. Acaba bu vırusten nasıl kurtulabılırım ? Kuzenım; calıstır cmd yazıp bırseyler yapıcaksın dıyordu. Kuzenımde bılgıyı unutunca mahfoldum anlıyacagınız. Sımdı teknık servıse goturmeyı planlıyorum. Fakat bu sıteye guvendıgımden dolayı konuyu buraya acmak ıstedım. Eger bunun bır cozumu varsa lutfen yardım edın.
Hackerın pcme gırdıgıne daır bır kanıt: Bu arada arkadaslar cs oynuyorum. Csde sxe adlı program var bu program oyunda olabılecek hılelerı engellıyor. Interpect hatası alıyorum. Bu hata Genellıkle pcnızde trojan ve ya baska bır vırus oldugu zaman alınan bır hatadır. Ben 7 kere format atmama ragmen bu hata cozulmedı. Eskınden de boyle seyler yasanmıyordu.