Geçtiğimiz gün Vanity Fair'a yeni bir röportaj veren Channing, 2019'da boşandığı eşiyle farklılıklarını anladıktan sonra nasıl giderek birbirlerinden uzaklaştıklarını anlattı.

Boşandılar!"EBEVEYN OLDUĞUNUZDA ANLIYORSUNUZ"
"İkimiz de birbirimizden uzaklaştığımızı bilmemize rağmen evliliğimiz için çok uzun süre mücadele ettik" diyen ünlü isim, sözlerine şöyle devam etti:
Alıntı Metni

"DEHŞET VERİCİYDİ"
Ayrılıklarını da anlatan Channing, "Başlangıçta çok korkutucu ve dehşet vericiydi. Sahip olduğunuz tüm plan kelimenin tam anlamıyla kuma dönüşüyor ve parmaklarınızın arasından kayıp gidiyor. Siz de 'Kahretsin. Şimdi ne olacak?' diyorsunuz" şeklinde konuştu. Ancak konuya pozitif yaklaşan ünlü isim, "Bu muhtemelen tam da ihtiyacım olan şeydi" diye ekledi.
Channing Tatum'un karantina modası!"İLİŞKİLER BENİM İÇİN ZOR"
2021'den beri ise aktris Zoe Kravitz ile aşk yaşayan Tatum, "Bir daha evlenip evlenmeyeceğimi bilmiyorum" diyerek, bu konu hakkında kararsız olduğunu belirtti ve şöyle devam etti:
Alıntı Metni

YALAN DEDEKTÖRÜ TESTİNE GİRDİ
Channing Tatum, yaşlı bir kadın hayranının müstehcen fotoğraf bombardımanına tutulduğunu da açıkladı. 42 yaşındaki yıldız, arkadaşlarının ünlü ismin resmi Instagram hesabından bir kadını şaka amaçlı takip etmesinin ardından yaşananlar yüzünden; hayranını engellemek zorunda kaldığını paylaştı.
Channing Tatum takipçisine sert çıktı: Jessie’yi desteklemeyeceksen git!"ONU ENGELLEDİM"
DailyMail'de yer alan habere göre; Vanity Fair için bir yalan dedektörü testine girmeyi kabul eden ünlü isim, takip ettiği en tuhaf kişinin kim olduğu sorulduğunda bu olayı anlattı ve şu ifadeleri kullandı:
Alıntı Metni

İKONİK ROLÜ ÜSTLENMEYİ DÜŞÜNÜYOR
Ünlü isim, ayrıca 'Ghost' filminin (Hayalet) yeniden uyarlamasında Patrick Swayze'in ikonik karakteri Sam Wheat olarak rol almayı planladığını da açıklayarak; yapım şirketi Free Association'ın 1990 tarihli klasiğin haklarına sahip olduğunu doğruladı.

Aktör, "Aslında haklara sahibiz. Evet, 'Ghost'un hakları bizde! Ama farklı bir şey yapacağız. Bence biraz değişmesi gereken şeyler dedi ve orijinal filmin, döneminin diğer birçok filmi gibi 'bazı sorunlu stereotipler içerdiğini' söyledi.
Jessie J ayrılığı kalça dansı yaparak duyurdu