"ELA HANIM BÝRAZ ÖNCE ARAMIZA KATILDI"
Ünlü oyuncu, müjdeli haberi duyurduðu sosyal medya hesabýndan "Allah bütün yavrularýmýza saðlýk sýhhat versin, bahtlarý açýk olsun. Ela Haným biraz önce aramýza katýldý" mesajýný yazmýþtý.

"HANIM BEÐENÝYORSA SORUN YOK"
Tüp mide ameliyatýyla 60 kilo vererek adeta bir deri bir kemik kalan Ümit Erdim, "Haným fit olunca ben de fit oldum. O beðeniyorsa sorun yok" açýklamasýnda bulunmuþtu.

Seda Erdim'i kýzdýran yorum! 'Eleþtirmek için eleþtirmeyin'"BÝRAZ ÇORBA O MEVZU"
Erdim, meslektaþý Hazal Kaya'nýn "Kilolu kadýnlara baþrol verilmiyor" þeklindeki sözlerinin hatýrlatýlmasý üzerine de erkek oyuncularda böyle bir durumun söz konusu olmadýðýný belirtip, "Kiloluyken üç uzun metraj baþrol filmim var, demek ki erkek için geçerli deðil bu. Hanýmlarýn tarafýný onlar daha iyi bilir onlar o tarafýn dinamiklerini daha iyi bilir öyle demiþse mutlaka bir bildiði vardýr. Biraz çorba o mevzu, yani kiloya kadar baþka faktörler var aslýnda o taraf için ayný þeyi söyleyemem" demiþti.

ERDÝM'DEN TAKÝPÇÝSÝNE YANIT: YA HASTALIKLIYSAM?
Öte yandan Ümit Erdim'in kilo vermesinin ardýndan bir takipçisi, ünlü isme; "Keþke bu kadar zayýflamasaydýn. Hastalýklý gibi görünüyorsun" yorumunu yapmýþtý.

"AÝLEM KONUSUNDA ÇOK DUYGUSALIM"
‘Survivor 2023’ün ünlüler ekibinde yer alan Ümit Erdim, önceki gün Etiler Akmerkez’de görüntülendi. Dominik’e gitmesine saatler kala ailesiyle birlikte alýþveriþe çýkan Ümit Erdim, “Ailem konusunda çok duygusalým. Umarým orada kendimi tutarým da aðlamam. Onun dýþýnda yemek konusunda sýkýntý yaþamayacak tek kiþiyimdir herhalde. Eski halimi hatýrlayýn malum midemi aldýrdým, istesem de çok bir þey yiyemiyorum“ dedi.

Ümit Erdim'e eþinden izin çýkmadý!