Alıntı Metni

"INSTAGRAM SAHTE BİR DÜNYA"
Sevcan Orhan, öncesinde günlerde YouTube’da yayınlanan ‘Hasan Basri Budak ile Yolculuk’ programına da konuk olmuştu. Şarkıcı, “Hayatındanızdan bir şeyi çıkarmak zorunda olsaydınız, neyi çıkarırdınız?” sorusuna, “Keşke sosyal medya gitse. İşim için kullanıyorum; ama Instagram’ın sahte bir dünya olduğunu düşünüyorum. Hayatımda olmasa daha güzel yaşarım” yanıtını vermişti.
Sevcan Orhan'ın gelinlik alışverişinde dudakları uçukladı

"MÜTEVAZI OLMAYACAĞIM"
Tüm bunların ardından 40 yaşındaki ünlü isim, yine Nişantaşı'nda kameralara yansıdı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayarak, pek çok kadının sosyal medyada filtre programları kullanarak güzel görünmeye çalıştığını söyleyen şarkıcı; şu ifadeleri kullandı:
Alıntı Metni

"HEPİMİZİN SADELEŞMEYE İHTİYACI VAR"
"Maalesef artık kendi bedenlerimizde çok mutlu değiliz" diyerek sözlerine devam eden Orhan, "Hep bir başkasının bedeni üzerinden, başkasının gezdiği ve başkasının yediği üzerinden kendi hayatımızı değerlendiriyoruz. Bir de ‘Kadın maksimum 36 beden olmalı. Dudakları şöyle, gözleri böyle olmalı’ diye bir dayatma da var. Çok acil hepimizin sadeleşmeye ihtiyacı var" şeklinde konuştu.
Sevcan Orhan: 20 yıla birçok mutluluk ve hüzün sığdırdım