TÜRKİYE YÜZYILI'NDA YOLDAŞLARIMIZ SİZLERSİNİZ
Bilgiye ve kaynağa erişme imkanın bir hayli sınırlı olduğu dönemde bu mücadele kolay geçmedi. Hem çalıştım hem okudum, bu şekilde okulları tamamladık. Ülke ve dünya çapında nice başarılara imza atan arkadaşlarımız oldu. Verdiğimiz emekler boşa gitmedi kazanan yine biz olduk. Size olan güvenimiz sayesinde Türkiye Yüzyılı vizyonumuzu kararlı bir şekilde ifade edebiliyoruz. Bizim Türkiye Yüzyılı'nda yoldaşlarımız sizlersiniz. Biliyorsunuz kuşakları alfabe harfleriyle ifade etmeyi seviyor. Sizler için de ne diyorlar Z kuşağı. Biz karşımızda özgürlüğü, çalışmayı, üretmeyi hayatlarının merkezine koyan bir gençlik görüyoruz. Ben bu gençliğe TEKNOFEST kuşağı denmesi gerektiğini söylemiştim.Gençlerimiz bizim gurur kaynağımızıdır. Artık bizler sizin zamanınızın misafiriyiz. Olaya biz böyle bakıyoruz. Türkiye Yüzyılı sizlerin eseri olacaktır.
Putin ve Zelenskiy ile görüştü

GENÇLİK BULUŞMALARI DEVAM EDECEK Mİ?
Önümüzdeki hafta Mardin'de olduğumuzu biliyorum. Orada da gençlerimizle bu şekilde buluşmayı ümit ediyorum. Gençlerimiz olarak şu andaki katılım Şanlıurfa'dan farklı değil. Mardin, Mardin'den sonra da gençlik buluşmalarımız devam edecek.