NOT : OĞRETMENLER BOLUMUNDEYİZ KONUYA SADECE OĞRENCİ ARKADAŞLARIM KATILIM AMACLI CVP VERİYOR ? HİCMİ OĞRETMEN OKUMUYOR BU YAZILANLARI BİLGİLENDİREMİYOR BİZLERİ ? YOKSA YAZILAR UZUMU GELDİ :d
Oncelikle herkeze Slmlar...
Ben universite 2. sınıf bilgisayar bolumu oğrencisiyim. Tum Arkadaşlarımızla her gun tartıştığımız bi soru var kafamızda. her gun tartışıyoruz ne olacak , nası duzelir, bizim ne yapmamız lazım
oncelikle turkiyede egitim sisteminin başlı başına bir hata uzerine kurulu olması konumuz. bu kimden kaynaklanıyor acaba bunuda cozebilmiş değilim herkez bişiler soyluyor
Ben Bilgisayar Sevası uzerine bu bolumu okuyorum. cocuklugumdan beri soker takar programlar yukler karıstırırım yani bilgi sahibi oldum geldim ama nedense okulumda hicbirşey ogrenmedim. universitede neden acaba teknolojinin bil. ilk. ( fizik) neden edebiyat(hala catılar fiil vs.) ingilizce(10sene surekli zamanlar gosteriliyor) bilgisayar derslerine gelince 2 ders var 3 ders var.
sorarım sizlere ingilizce 10 sene egitim veriyorsunuz kim ingilizce konusabiliyor ?
neden 4. sınıftan beri zamanları goruyoruz her sene ? universitede neden hala turkce dersi gorup catı fiil ozne goruyoruz ? tamam ilk orta okul gorduk gerekli bilgi diyelim lisedede gorduk ama universitede neden tekrarlıyoruz bizi ilerde işe girdigimizde bunlarmı biligsayar uzerinde kurtarıcak ? ne işimize yarıcak acıkcası ? bilgisayar dersindeyiz hocalar anlatıyor uzulerek soyluyorum bilgisayarın adına bakmayı bilmeyen arkadaslarım var ki ben ilgili olmasaydım bilgisayara bilgisiz kazanıp gelseydim bu bolumu bende bunlardan olucaktım.
kısacası bilgisayar bolumu okuyan birisine neden 10 ders varsa 9u bilgisayar 1i ingilizce şeklinde konulmuyor ??
yoksa edebiyat tarih fizikmi kurtarıcak iş sektorunde bizleri ? ( onlarda onemli diye cvp atmayın lutfen onemli olan kısımları zaten ilk orta ve lisede gorduk yaptıgınız tek şey tekrar ettirmek aynı konular unide bile...)
bunu tekil yazmıyorum emin olun tum sınıf her gun bunu tartışıyor insanlar mezun oluyor bilgisayar kullanmayı bilmiyor
- ReadBull.net
- Eğitim Forumları
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- İlkokul, Ortaokul
- Sozum Milli Egitim Ve Oğretmenlere Caresi Yokmu Bunun ?