Uzun bir suredir ilgilenemediğim sunucum icin Geveze.net'i satın almış bulunuyorum. Sunucuları birleştirerek en kısa surede en iyi yere gelmeyi ve eski Geveze.net userlerini sıkıntıdan kurtarmak icin elimden geleni yapıcam. Bu zamana kadar gerekse shell problemi, gerekse yoneticilerin problemleri ile surekli kullanıcı kaybı yaşayan Geveze.net yavaş yavaş toparlanma aşamasındadır yonetimimde ilk başta Raskolnikov vardır. Belki forumlarda veya başka yerlerde gormemiş olabilirsiniz ama kendisi gercekten cok bilgili ve elinden geleni yapmaya calışan bir kişidir emeklerinden dolayı herkesin onunde ona teşekkur ederim. Bu arada şu aralar anlık kullanıcı sayımız 130-160 kullanıcıyı buluyor ama tabi her sunucuda olduğu gibi bizimde reklam sıkıntılarımız var ozellikle Geveze.net'e aşırı derece reklamlar atılıyor elimden geleni yapmaya calışıyorum ama kişide sanki sadeve Geveze'ye saldırır gibi elindeng geleni ardına koymuyor merak ediyorum rahat uyuyabiliyormu acaba? Bu yaptığı ne kadar doğru birşey .. Herneyse herşeyin yeri ve zamanı gelicektir bu tur şeyler icin şimdilik susuyorum ama yeri geldiği zaman cok taşlar oynayacak. Sunucu ya oper alımı kısa bir sure vardır Help kadrosu forumlardan da tanıyacak olacaksınız Shoulder nickinde serverdeki nicki Darius onada şimdiden yaptıklarından dolayı teşekkurler o ve arkadaşları Rekor.Net'i bırakıp bizi tercih ettiler umarım onlarlada başarılı ve guzel gunler geciriz. Evet oper alımımız var demiştim ihtiyacımız olan ozellikler kill/kline/gline/gzline/shun komutlarını bilmiş olması ve kanallarda sohbet ortamı kanalları verecek yararlı kişiler bulması ve kanallar icin uygun operatorler secmesi belki cok şey arıyor olabilirim ama bu ozellikleri olan arkadaşlar sunucuya gelip benimle irtibat kururlarsa sevinirim msn adresimi Profil kısmından alabilirsiniz ordanda goruşebiliriz. Şimdiden olumlu ve olumsuz yorumlarınızdan dolayı teşekkurler hepinize iyi calışmalar dilerim.
- ReadBull.net
- Programlama ve Yazılım
- Programlama
- mIRC Scripting
- mIRCStar.net & Geveze.net