peşin bilgi: sadece domaini satıyorum, sitede kullanılan scripti satmıyorum.

Merhabalar

Aslında gercek hitini hic bir zaman oğrenemediğim bir web sitesi var. Biraz geniş ozetleyeyim:
servage.net'te host ediyordum, suspend yedim. sonra kendi serverlarımdan birisine aldım, orada da serverı sadece yarım gun calıştırdı. diğer servera aldık (xeon 3.4, 4 gb ram) malesef onda da loadu 100'e cıkardı, gunun yarısını down olarak gecirmesine sebep oldu.

yine de asıl rakamın 40-50K arası şeklinde olduğunu tahmin ediyorum.
başlığa 30 yazdım, zira emin değilim malesef.

serverı surekli down ettiği icin parkettim, iki gun peşpeşe 500 doları gecince parkingden de şutlandım.

site hakkında kısa bilgiler:
site tamamen "spam" arama motorudur. kullanılan script verilmeyecektir. ama arama motoru şeklinde kullanmak isteyenler olursa kendilerine script yazdırabilirler aynı seo yapısına sahip.

sitenin page rankı 4
coğunlukla absurt spam icerdiği icin adresi vermiyorum. PM ile detayları iletirim.

domain godaddy'de.

fiyat:
1000 YTL (pazarlıksız)

ne icin kullanabilirsiniz?
tutacağını duşunduğunuz herhangi bir siteye yonlendirebilirsiniz, banlamayacağından emin olduğunuz bir parking varsa orda parkedebilirsiniz. (ben hepsinden banlandığım icin artık parking kullanamıyorum)

neden bu kadar ucuz?
cunku bu bir spam site ve banlanmama garantisi yok. uzerinde de hic bir emeğim yok.

hit garantisi:
sadece 20k hite garanti veririm cunku serverı yarım gun calıştırdığı bir gunde olcebildiğim en yuksek hit buydu. diğer rakamların hepsi tahmindir.

bu satış sadece yarın akşama kadar gecerlidir. site detaylarını PM ile iletirim.

ps: tanımadığım, itraderına guvenmediğim kişilere site detaylarını gondermeyebilirim. bunun icin uzgunum ama malesef herkese guvenilmiyor.