USBEM Online Ingilizce Egitim Programi
Merkezi Londra'da bulunan INTECH firmasının kardes kuruluşu olarak 1999 yılında Ankarada hizmete başlamıştır. Bu amacla Usbem; Dunyanin lider eğitim urunleri ve hizmetleriyle uluslar arası duzeyde tanınan, kendi sektorunun lideri olan City - Guilds, Pearson Digital Learning ve NTR Global in Turkiye'de tek distiributorudur.
USBEM Turk eğitim sektorunu uluslararası standartlarla ve yeniliklerle tanıştırmayı hedefler. Bu hedeflere, eğitim sektorundeki son teknoloji ve yenilikleri sektorunun oncusu olmayı amaclayan kurum/kuruluşlara sunarak ulaşır.
USBEM Firması İşinde Uzman Egitmenleri Sayesinde Kaliteli Ingilizce Ogrenmenizi Sağlar.Gunun Her Saatinde Bir Sorununuz Oldugunda Canlı Destek Vererek Yardım Eder.Videolar ve Animasyonlar İle İngilizceyi Severek Ogrenmenizi Sağlar.
Yer ve Zaman Kısıtlaması Olmadan
Dilediginiz Yerden istediginiz Zaman Programa Girip İngilizce Ogrenebilirsiniz.Yer ve Zaman Kısıtlaması Olmadan Sıkılmadan Eglenerek İngilizceyi Ogrenin.
İnternet uzerinden
Sadece Browser uzerinden Kurulum Gerekmeksizin Programa Dahil Olup Online English Ogrenmeye Başlayabilirsiniz.
Gunluk Yaşamdan Ornekler
Eğitim Esnasinda gunluk Yaşamdan Ornekler Vermekteyiz.Boylece Daha Kolay Anlaşılır.Videolar ve Animasyonlar sayesinde Dersler Daha Zevkli Gecer.
1803 Sayfalık 12 Adet Pdf Formatında Ucretsiz Kitap
12 Adet Pdf Formatında Ucretsiz Kitaplar Sayesinden Ogrendiklerinizi Pekiştirip daha Uzman Bir İngilizce Bilme Yolunda Hızla Adım Atabilirsiniz.Toplamda 1803 Sayfa Bulunan Kitaplarımızın Sizin Seviyenize Gore İcerik Barindirdigini Bilmeniz Gerekmektedir.
En Duşuk Seviyeden( Basics ) En İleri Seviyeye ( Senior Mastery ) Kadar 6 Degişik Kur iLe Online İngilizce eğitimi
Programın İcerisinde 5 Tane Seviyenize gore Sınıf Bulunmaktadır.
1-Basics
2-Intro
3-Middle Mastery
4-Senior Mastery
5-Master Pronunciation
Daha Ayrıntılı bilgi icin : www.usbem.com Sitesini Ziyaret Edebilirsiniz.
On-Line Ingilizce Eğitim PR0GRAMI
Program Download0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Hack - Warez Forumları
- Download Merkezi
- Program Download
- On-Line Ingilizce Eğitim PR0GRAMI