Not: LeadeR'e Aittir
Nasıl Kullanılır Diyenler İcin Aşşagıda Anlattım Biraz, Takıldıgınız Yerleri Bu Başlık Altında Bana Bildirin Sizlere Yardımcı Olurum.. Bunları Botun Ozeline Yazacagız Ve Bu Sistem Help & Ogretim Botudur..
; Mircimiz İlk Acıldıgında Karsımıza Bi Dialog Cıkıyor Ve Onları Dolduruyoruz..
; Eger Botumuzun Bir Oper Şifresi Var İse Onları Yazabiliyoruz..
; Botumuz Hem Ders veriyor O esNada Reklam Yapıldımı Da Kişiyi Uzaklaştırabiliyor Bi tur Koruma Botuda Aslında Daha Cok Şeyler Var YazmakLa Bitmez.. ;P ¤ IRC Komutları hakkinda bilgi almak isterseniz .irc yazmanız yeterli olacaktir ¤ ¤ mIRC Scripting hakkinda bilgi almak isterseniz .scripting yazmanız yeterli olacaktir ¤ ¤ IRCD hakkinda bilgi almak isterseniz .services yazmanız yeterli olacaktir ¤ Ornegin; .scripting Dedigimizde Bize Aşagıdaki Onerileri Veriyor Bizde Hangi Ders'i Gormek İsteme İhtiyacı Duyarsak Botun Ozeline Yazıyoruz O Sizi Yonlendiriyor Zaten. ¤ mIRC Scripting Dersleri ¤ ¤ Event Dersi icin .event ¤ ¤ While Dongusu icin .while ¤ ¤ If-Else Dersi icin .if ¤ ¤ Popups Dersi icin .popups yazınız. ¤ Ornegin; .services Yazdıgımızda Aşagıdaki Secenekleri Bize Sunuyor ¤ IRCD Kurulum Dersleri ¤ ¤ Unreal Kurulum icin .unreal ¤ ¤ IRCDServices kurulum icin .ikur ¤ ¤ Oper Eklemek icin .oper ¤ ¤ Modul Kurulum icin .modul ¤ ¤ Telnet Komutları icin .telnet yazınız. ¤ Şimdi Biz Ornegin; Biz Bir ders'i Okumak İstiyoruz Ve Unreal Dersi Olsun Bu .unreal Yazıyoruz Ve Bot Bize Şu Cevabı Veriyor..
>Nickiniz< Unreal Kurulum dersini okumayı kabul ediyorsanız .uonay yazınız , NOT: Ders ozelinize yazılmaya başladığı itibaren sayfayı kapatmayınız , kapattığınız taktirde tekrar sayfa acılır ve ders ozelinize yazılmaya devam eder..
; Bundan kurtulmanın Tek Yolu İse Ya Baglantınızı Keseceksiniz Yada Botu İngore Edeceksiniz ;P
Link : http://www.hemenpaylas.com/download/...ogies.rar.html
Umarım İşinize Yarar..
- ReadBull.net
- Programlama ve Yazılım
- Programlama
- mIRC Scripting
- Helper & Helperler'e Ozel Ders Veren Bot ;)