Merhabalar ..
Farklı bir sektor ile karşınızdayım..

Boş veya Dolu = CD veya DVD uzerine istenilen ozelliğe gore ;

Kişiye ozel tasarımlar ( Kendinizin, Ailenizin , sevdiklerinizin resimleri ) Kuruma ozel tasarımlar ( Firma logoları , Muşteri Portfolyo sunumları icin ) Ozel gunlere oze tasarımlar ( Anneler gunu , Babalar gunu , Sevgililer Gunu vb. ) Farklı duşunce ve tarzlara uygun tasarımlar.. ( Maskot , Karakter vb. ) Hicbir sınırlandırma bulunmamaktadır.İsteyene yani fikir bulamayana her turlu yardımcı olabilirim. Tasarlıyorum , bastırıyorum , CD yada DVD uzerine yapıştırıp size gonderiyorum.

Bastırdıklarım CD - DVD Uyumlu yapışkanlı baskıdır.Tamamı kalın ve kalitelidir.

A4 Boyutundadır , orta kısmında yuvarlak bir kısım kalıyor. O kısımada istenirse kucuk notlar duşebiliyorum. O yuvarlak ise CD - DVD leri zarfa koyduğunuzda zarfın arka kısmına acılmaması icin yapıştırabiliyorsunuz

5 Adet Cover Tasarımı ve Baskısı + 5 Adet Boş DVD ( Yapıştırılmış şekilde ) 10 TL

10 Adet Cover Tasarımı ve Baskısı + 10 Adet Boş DVD ( Yapıştırılmış şekilde ) 20 TL

25 Adet Cover Tasarımı ve Baskısı + 25 Adet Boş DVD ( Yapıştırılmış şekilde ) 45 TL

50 Adet Cover Tasarımı ve Baskısı + 50 Adet Boş DVD ( Yapıştırılmış şekilde ) 80 TL

100 Adet Cover Tasarımı ve Baskısı + 100 Adet Boş DVD ( Yapıştırılmış şekilde ) 150 TL

200 Adet Cover Tasarımı ve Baskısı + 200 Adet Boş DVD ( Yapıştırılmış şekilde ) 290 TL

Coklu siparişlerde indirim uygulanabilir.

Ornek Calışmam :
( Buradan Bakabilirsiniz .. Kendi Projem icin tasarladım ve bastırdım. Orjinal ve marjinal oldu
)

CD - DVD Ozellikleri ;

Marka : Princo
Boyut : 4.7 GB sp 120 Min
Up to 16 x Speed

Turkiye'nin hemen hemen her yerine kargo ( PTT Kargo ) : 5,5 TL 'dir.
Kargo alıcıya aittir. İstenilen firma ile gonderilebilinir.

CD - DVD Stoğuna gore min : 1 - max : 2 iş gunu icerisinde tarafınıza gonderilmiş olur.

Odeme Şekilleri ;

Garanti Bankası - İşbankası - Halkbank - Vakıfbank - Paypal - %10 Komisyonlu ( Sanalpazar - GG Satışı acılabilir )

Sipariş ve detaylı bilgi almak icin burayı tıklayınız ..

Konu multidir.

Teşekkurler , Saygılarımla ..