Profosyonel Wordpress Kurulumları ! Full Seo - Uygun Fiyata Sizinde Bir Siteniz Olsun Ne Dersiniz
Paket 1

Kesintisiz kaliteli sunucudan hostta butcesine gore sağlayabilirim.
Wordpress Kurulum
Mysql ve Database ayarları
Wordpress Gerekli Eklentiler Kurulumu
Wordpress SEO // All in seo kurulumu - Title, Keywords, Description ayarlanması
Wordpress Ucretsiz Temalardan Kurulum
XML Sitemap oluşturulması ve google webmaster aracına gonderilmesi
Config dosyasını şifrelenmesi guvenli hale getirilmesi..
Not: EDİTLEME İŞİ YAPMIYORUM ARKADAŞLAR BU İŞİ İCİN EKLEMEYİN LUTFEN.

Ucret 20 t

odeme şekli banka havale
Paket2

Kesintisiz kaliteli sunucudan hostta butcesine gore sağlayabilirim.
Wordpress Kurulum
Mysql ve Database ayarları
Wordpress Gerekli Eklentiler Kurulumu
Wordpress SEO // All in seo kurulumu - Title, Keywords, Description ayarlanması
Wordpress Ucretsiz Temalardan Kurulum
XML Sitemap oluşturulması ve google webmaster aracına gonderilmesi
Wordpress Robots.txt oluşturulması
Yazı linklerinin seo ya uygun şekilde duzenlenmesi ( Kalıcı bağlantılar)
Alexa,sayyac, Analitcs vb. kod yerleştirilmesi
Ping Listesi Eklenmesi.
Spam yorum Engeleme.
Config dosyasını şifrelenmesi guvenli hale getirilmesi..

Ucret 30 t

odeme şekli banka havale

Paket 2

• Son surum wordpress kurulumu veya surum yukseltme.
• Ucretsiz Temalardan Kurulum
• Gerekli eklenti kurulumu
•Wordpress Robots.txt oluşturulması
•Title, Keywords, Description ayarlanması
•Kalıcı bağlantı ayarları yapılır. ( SEO acısından onemlidir. )
• Guncel ping adresleri ayarlanır. (Hızlı İndex)
• Site haritası kurulumu
• Seo eklentisi kurulumu
• Wordpress guvenlik eklentisi kurulumu
• Siteniz arama motorlarına Eklenir.
• Temanıza iletişim formu kurulumu
• Wordpress optimizasyonu ve hızı icin gerekli eklentinin kurulması.
•XML Sitemap oluşturulması ve google webmaster aracına gonderilmesi
•Alexa,sayyac, Analitcs vb. kod yerleştirilmesi

Ucret 40 t

odeme şekli banka havale yolu
MyBB FORUM PAKETİ
Profesyonel MyBB Kurulum paketi
-Profesyonel şekilde MyBB En son surum Kurulum Aşaması
- İstediğiniz tum eklentileri kurulum aşaması
- ucretsiz olan temaların kurulum
- MyBB SEO Eklentisi , Kurulumu ve Diğer SEO Ayarlamaları aşaması

- Son Olarak Tum forumun kurulup Butun Guvenlik ayarlarını en kaliteli şekilde tamamlanıp forumun teslim edilme aşaması

MyBB Forum kurulum ve işlem aşamaları , Toplam Fiyatı : 30TL

Kendi Kiraladığım senelerden beri Kullandığım Kesintisiz kaliteli sunucudan hostta butcesine gore sağlayabilirim.

iletişim icin msn adresim [email protected]

odeme şekli banka havale yolu

NOT domain Sizden kurması benden lutfen gecek alıcaklar yorum yapsınlar tşkler.

başka buyum webmaster sitesindeki muşteri yorumları aşağıdaki gibdir.

AgaBeyX' Alıntı:
hizmet alınmıştır cok memnun kaldım arkadaş cok yardımcı cok kaliteli bir hizmet var elinden gelenin en iyisini yapabildiğini yapıyor arkadaş teşekkur ederim
Genişletmek icin tıkla ...

sonsuzluk_07' Alıntı:
Wordpress + seo + tema kurulumu yaptırıldı kendisi cok ilgili saolsun ilgisinden dolayı arkadaşa teşekurler işini ozenle yapıyor

sosyalmedyaktif' Alıntı:
Cok ilgili ve bilgili bir arkadaş, kendi sitesi gibi uğraşıyor, takip ediyor gonul rahatlığıyla guvenebilir işlerinizi yaptırabilirsiniz

FrogBilisim' Alıntı:
işinin ehlı ılgı alaka hepsı bır arada bundan sonra forumda ıs yaptığım bırısı deıl ıyı bır dostum inşallah bırlıkte daha cok calısacaız
gozunuz kapalı sıtenızı teslım edebılırsınız sız rahatınıza bakın o ıslerınızı sorunsuz ve en ınce ayrıntısına kadar halledıp sızı bılgılendırıyor

ankarali-87' Alıntı:
Mehaba arkadaşa Wordpress + seo + tema kurulumu yaptırıldı kendisi cok ilgili saolsun beklentilerimin fazlasını yaptı. Hatta web hakkında başka başka şeyler sordum onlarıda yanıtladı

Matraxs' Alıntı:
calışmaları başarılı şekilde yapıyor başarılar hocam

mrtbsn' Alıntı:
12 siteme eklentilerle wordpress kurup, seo acısından en iyi hale getirdi. İşi bilen, işin hakkını veren bir arkadaş.. Ustelik bunları en ekonomik şekilde yapan biri. Cok memnunum. Herkese tavsiye ederim..

fuat55' Alıntı:
arkadaş bir sitemin eklentilerini kurdu kesinlikle işini layığı ile yapan bir arkadaş eklentileri kurduktan 3-4 gun sonra sitem gozle gorulur ilerleme kaydetti yani demek istediğim aldığı azıcık uceretin kat kat hakkını veren biri herkese tavsiye ediyorum

Doremifa' Alıntı:
Kendisinden 20 Tl karsiliginda bana bu saydiklarini anlatmasini rica ettim bu buyuk mesakatli ve zor bir isti fakat kendisi para yada hicbirsey kabul etmeyecegini bunu iyilik icin yapacagini soyledi ve gunlerdir benimle ilgileniyor bana bir suru sey ogretti ve ogretmeye devam ediyor benden hicbirsey istemedi kendisi cok iyi kalpli birisi gozunuz kapali ticaret yapabilirsiniz buradan tekrar tesekkur ediyorum kendisine...

saimoksen' Alıntı:
Arkadaşlar Biraz Uzun Bir Cumle Olacak Lakin Arkadaş hakettigi icin Yazmayı gorev biliyorum..

saimoksen' Alıntı:
Webmastersitesi Olarak 3 tane konu actım yardım etmek isteyen arkadaslar oldu lakin sonuca ulasamadık.. Fakat Konunun Sahibi Gercek bir delikanlıymış İş konusmadık skypede Hal hatır tanıstık .. Daha Sonra iş kısmında Gostermiş Oldugu İlgi Ve Alaka Beni Kıskandırdı Kendi Siteme Bu Kadar İlgili İnceleyip Duşunmemiştim Bu Eklenti olmasada olur hesabı giderken arkadas gerekeni yaptı ve ilgisi en buyuk + sıdır ..

Sonuc: Allah razı olsun Adam Gibi Adammış + İlgisini Daha once gormedim Kimsede.. İYİ FORUMLAR !

saimoksen' Alıntı:
Şiddetle Tavsiye ediyorum arkadaslar Google ile barıstırdı beni )

DenizGozLum' Alıntı:
wordpress sitemi kurdu gerekli mod ve eklentileri yapti isini en iyi sekilde yapti tesekkur ederim.

orase' Alıntı:
bu forumda ki en ilgili alakalı arkadaşımız bir cok kez calışma yaptık ve hepsinde en ufak sorun yaşamadık

mrtbsn' Alıntı:
Kendisiyle anlaştık.. Ve wordpress sitemi kurdu. Cok memnunum.. İşinin hakkını veriyor..

mrtbsn' Alıntı:
Hem konuya hakimiyeti hem de birbirimizle diyoloğumuz cok iyiydi..
Herkese tavsiye ederim..

orase' Alıntı:
arkadaşla calışma yapıldı guvenilir hızlı bir arkadaşımız tavsiye ederim

ReLaKx' Alıntı:
bu kişiyi herkese tavsiye ediyorum.

mrtbsn' Alıntı:
Kendisiyle anlaşıldı.. İşinin ehli bir arkadaş..

mrtbsn' Alıntı:
Her konuda anlaştık.. Ve cok memnunum..
Herkese tavsiye ederim..

PsKoLoJik_DeLii' Alıntı:
Forum sitesi kurduruldu bir insan hicmi sinirlenmez sabahtan beri 50 defa tema değiştirtdim birkere olsun eksi birşey soylemedi gercekten aldıgı paranın hakkını fazlasıyla veriyor herkeze tavsiye ederim.

veNema34' Alıntı:
Host alındı kesinlikle tavsiye ederim.Wordpress + seo + temayı kendi yukledi bana sadece konu eklemek kaldı.

nihattt' Alıntı:
Kendiniz veya işletmeniz icin web sitesi acmayı duşunuyorsanız şiddetle tavsiye edilir. benim duşuncem bu arkadaşın amacı para kazanmak değil insanlara yardımcı olmak. gercekten cok ilgili. kendisi wp sitemi kurdu ve herşeyini anlattı. bana sadece yazmak kaldı.

entice' Alıntı:
Uzunca bir sure cektiğim Host sıkıntım,nihayet sona ermiş bulunuyor forumun kurulmasına baştan sona nezaret ederek,bizleri onurlandıran değerli kardeşime teşekkur ediyorum...Diğer Hostcuk ise bir desteği bile cok gordu bana...Anladım ki Host var Hostcuk var....metalicgri Teşekkurler herkese tavsiye ediyorum işte Host bu !!!!!

kaan59' Alıntı:
Hizmet konusunda gercekten cok iyi. her problemle ilgineliyor ve yol gosteriliyor. Hangi konunada problem yaşanırsa yaşansın yardım mutlaka ediliyor. Kesinlikle tavsiye edeceğim bir firma.

frekaze' Alıntı:
Hosting Sorunsuz Devam Ediyor Guvenilir arkadaş şu ana kadar hic bir sıkıntı olmadı

makavell' Alıntı:
1 adet hosting alınmıstır birde ustune wordpress ve eklentilerini kurdu guvenilir bir arkadas tavsiye ederim

oldschool' Alıntı:
1 Adet Host Alındı.

Teşekkurler.

orase' Alıntı:
arkadaşla calışma yapıldı 2adet hosting alındı.Guvenilir hızlı bir arkadaşımız tavsiye ederim

remsinay' Alıntı:
Arkadaş işinin ehli tamamen guvenilir gozunuz kapalı calışabilirsiniz

Maksimus1' Alıntı:
site taşıma işi yaptırıldı. Uzman ve oldukca ilgili bir arkadaş.Cok yardımı oldu.

iletişim icin msn adresim [email protected]

İŞ ALIMLARI SUREKLİ ACIKTIR EKLEDİĞİNİZDE KONUYUDA BELİRTİRSENSİZ HIZLI BİR ŞEKİLDE SKYP YADA MAİL YOLUYLA SİZE DONUŞ YAPABİLRİM SAYGILARIMLA HERKEZE İYİ FORUMLAR DİLERİM .