♛ zng Arts | Logo, Afiş, İmza, Kurumsal Kimlik, Broşur, Sosyal Medya, Konu Tasarımları ✓

Oncelikle tum iyinet.com ailesine merhabalar.

Neler Yapıyorum?

[*] Logo Tasarımı
[*] Web & Mobil Arayuz Tasarımı
[*] Afiş Tasarımı
[*] İmza Tasarımı
* Kartvizit Tasarımı
* Kurumsal Kimlik Tasarımı
* Sosyal Medya Tasarımları
* . . .

Ucretlendirme & Odeme Nasıl?

Yeni kararlar doğrultusunda odemeler iş sonunda alınmaktadır. (Guven vermeyen uyelerden ne yazık ki ucretin belli bir oranı işten once istenebilir)

Bazı Logo Calışmaları

Bazı Referanslar

Tevfik' Alıntı:
Tuğrul'u uzun zamandır tanırım, severim ve calışırım.

Kendisine daha once Wordpress işi teslim etmiştim, kısa sure icerisinde harika bir şekilde teslim etti işi. Emeğine, yureğine sağlık bol kazanclar olsun.
Genişletmek icin tıkla ...

irfanbarutcu' Alıntı:
Birkac projede bana başarı ile destek oldu kardeşim. Guvenerek iş vereceğim sayılı kişilerden.

Arcade' Alıntı:
Seni buralarda gormek guzel. Uzun suredir internet ortamında tanıdığım bir arkadaşım. Oldukca başaralı işlere imzasını atmıştır. Guvenerek calışabilirsiniz.
(onaylar)

Esb' Alıntı:
hızlıca tum işlerimi halletti sağolsun , Teşekkurler

jabag' Alıntı:
elinize saglik guzel bir calisma oldu. basla islerde gorusmek uzere

BySiriUS' Alıntı:
işinde gercekten uzman ve profesyonel bı arkadaşımız. calışmanızı tavsıye ederim

Being' Alıntı:
Daha once birkac projemde ben de Tuğrul kardeşimle calıştım ve son derece memnun kaldım. Tavsiye ederim. (Proje kapandığı icin o projeye dair referansı eklememiş iyi de yapmış )

AeTe' Alıntı:
Bu kacıncı işimiz sayamadım Eline sağlık

mahmutk' Alıntı:
Tuğrul Hocam ile daha oncede calışmıştık, işinin ehlidir.

1 adet logo yaptırıldı.
Kesinlikle guvenebilirsiniz..

metinbiyik' Alıntı:
uygun fiyata yaptığı logo calışmasıyla projeme guzel bir imza attı, muşteri memnuniyetinden dolayı kendisine teşekkur ediyorum.

SyhLm' Alıntı:
Kurumsal kimlik calışması yaptırıldı.

trampp58' Alıntı:
Hocam ile logo tasarımı uzerine calıştık kendisi cok ilgili ve başarılı umarım surekli calışırız.tavsiye ederim.

jobetevrag' Alıntı:
logo tasarımı alındı, ellerine sağlık, ben memnun kaldım eminim sizler de memnun kalırsınız, tavsiye ederim, hayırlı satışlar.

leomaster' Alıntı:
calışması yaptırıldı. Harika bir calışma ortaya cıkardı arkadaş. Kesinlikle tavsiye ediyorum