Merhabalar arkadaşlar evlilik sitesi uzerinde calışılmakta olup mevcut yapılan kısımları testi yapılması icin birkac tester arkadaş arıyorum. Yapacağı şeyler mevcut sayfaları calışılabilirliğini test etmek ve sorunları bildirmektir. Analitik bir zekaya ve acaba ne yapabilirim de sistemi kandırabilirim şeklinde test yapması onemlidir.
Site hizmetlerimizin kendisi de ucretsiz olacağı icin yeteri kadar uye toplanana kadar emek veren arkadaşlara herhangi bir ucret veremeyeceğim cunku zaten diğer işlere maliyet yapıyorum. Fakat bu kişilere sitede iş pozisyonunda yer olduğunda resmi olarak alınacak ilk kişiler olacaktır. Kendilerini tanıdıkca da daha ilerde projelerde de yer alabileceklerdir.Ayrıca sitede daha onemli pozisyonlarda da yer alabileceklerdir.
Projenin tutma ihtimali yuksektir. Bu yuzden duşunmenizi oneririm.23 yaşındayım genc arkadaşlarımla calışmak isterim. 18-23 arasındaki kişiler tercihimdir. Eğitim seviyesi olarak Universiteye hazırlanan veya universitede okuyan kişilerdir kriterimiz.
Kurulmakta olan siteye tester (Ucretsiz)
Tasarım İşleri0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Grafik & Tasarım
- Tasarım İşleri
- Kurulmakta olan siteye tester (Ucretsiz)