kendime ufak bi Evrak Mesaj Takip sistemi oluşturdum Access ile. Malum askerlik, otomasyona bağlamazsak her bi zımbırtı icin tek tek word, excel dosyası acıp bilgileri girmek zorunda kalıyoruz. Ama Access in Rapor ozelliği sayesinde o dertten kurtuldum =) Cunku başka alternatif yok. Veriler, Sorgular, Raporlar, Formlar ile yuvarlanıp gidiyorum
Şimdi sormak istediğim şu, Tabloda KayıtTarihi diye bir alan var, Ben DropBox da sorgu ile tum KayıtTarihindeki işleri cekmek istiyorum ve bunda "başarılı" oluyorum. Acılır listede tarihler listeleniyor. Ama benim yapmak istediğim şey, Verileri listeledikten sonra o verideki(tarihteki) bilgiye tıklayarak onla ilgili bir Rapor alanına gecmek. Orneğin listede 26.09.2008 tarihi cıktı diğer tarihlerle birlikte. Ben ona tıkladığımda X rapor sayfasını acacak. Ama bu 26.09.2008 tarihi ne diye kayıtlı.
Orneğin PHP de deriz burada bilmemne den cekeriz, ben Etiket olarak Kayit diyorum, Raporda da Kayit i cek diyorum ama olmuyor.
Anlatmaya calıştım bi şeyler. Yardımcı olursanız devlete yardım etmiş olursunuz, bir er in yukunu azaltmış olursunuz