Banderas ’ın acıklamalarına gore unlu oyuncu, teklif gelmesi durumunda ikonik karakteri bir kez daha canlandırmaya hazır ancak bu defa, rolu bir sonraki oyuncuya devretmek icin kamera karşısına gecmek istiyor. Hatta kendi yerine duşunduğu aday bile belli.
Maskeyi devretmek

Yakın zamanda vizyona girecek olan Cizmeli Kedi animasyonu icin basın mensuplarıyla bir araya gelen unlu oyuncuya, yeniden Zorro ’yu oynamak isteyip istemediği soruldu. Daha once Anthony Hopkins ’ten rolu devralmış olan Banderas, karakteri başka bir aktore devretmek icin yeniden bir Zorro filminde yer alabileceğini soyledi.
1998 yılında cekilen The Mask of Zorro filminde Anthony Hopkins ’in canlandırdığı Don Diego de la Vega -orijinal Zorro- maskesini ve kılıcını, mirasını devralacak olan Banderas ’ın karakterine vermişti. Bir sonraki filmde Zorro olarak Banderas ’ı gormuştuk. Şimdi Oscar adayı oyuncu, aynı şeyi bir başka aktor icin yapmayı planlıyor. Unlu aktor sorulara “Evet, bu ihtimali duşunebilirim, neden olmasın? Beni ‘Zorro ’ cekmek icin cağırırlarsa, Anthony Hopkins ’in benim icin yaptığını yapabilirim, meşaleyi devrederim.” şeklinde cevap verdi.
Banderas ’ın aklındaki isim ise Tom Holland ’dan başkası değil. “Onunla Uncharted ’ı yaptım, ve o cok enerjik ve eğlenceli. Kıvılcıma da sahip, yani neden olmasın?” diyen Banderas icin Holland en uygun aday.
Banderas, Shrek filminde de karşımıza cıkan Cizmeli Kedi karakterine bir sonraki filmde de sesini verecek.