Merhaba arkadaşlar,
Php, Scriptimi yeniden yazıp editleyecek ! ama once işin hakkını soyleyecek hemen butcemi sormayacak ( freelance ) database veritabanı mysql urun tanıtımı ile ilgili Referans verebilecek
www.bilberk.com
isimli PHP ile yazılmış ve Sunucumuzdan dolayı Php olması gereken Ticari bir sitem var....
Scripti ve Gorselliğini komple değiştirmek istiyorum....
İlgilenen arkadaşlar lutfen fiyat yazsın.
istediğim birkac konuyu referans site adları ile aşağıda ekledim. ********************************************
noyabilgisayar.com ,( haberler, ingilizce, e-bulten, site haritası, insan kaynakları, )
zhengci.com/english ( ortadaki kısım icin uygun , search / parca detaylı arama , )
http://en.chinaeternal.com/
sxyprinterparts.com/ ( Ortadaki kısım ve kayan bant ve printer parca ve http://www.sxyprinterparts.com/EnProductShow.asp?ID=97) arama urun detayı
inkhouse.cn/en/ ( kartuş / toner ile ilgili )
balitech.com.tr/ ( Forum, Teknik bilgiler, Kampanyalar, Belgeler, Download ,bayilere ozgu liste ve kampanyalar , )
olabilirse ve fazla kulfetli değilse Canlı yayın net uzerinden ofis icinde 2 kameraya bağlanmak istiyoruz
atlantisbilgisayar.org ( ilan Panosu, uyelik Bayi Giriş sistemi bayilere ozgu, )
Ve Bu Sitelerde olmayan Doviz kurları ,Anket , Arkadaşa Tavsiye Gonder formu
ve sizin ekleyebileceğiniz benim aklıma gelmeyen yepyeni bir www.bilberk.com olsun istiyorum
İstanbulda ikamet eden
Bu konularla ilgili referans verebilecek Ciddi yaptığı işlere onem veren mail veya ozelden iletişim kursun
iletişim icin lutfen ozelden mesaj atın
2. Planda ( download, E-ticaret ve Koy / Şehir Sitesi yaptırılacaktır )
( Firma domain isimleri referans icin anılmıştır ) bu firmalarla herhangi bir iş ilişkimiz yoktur ) Duyurulur
-------------------
yazım hatalarım olduysa ozur dilerim
Php, Scriptimi geliştirebilecek ! once işin hakkını soylesin butce sonra Sorsun
Programlama Dilleri0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Programlama ve Yazılım
- Programlama Dilleri
- Php, Scriptimi geliştirebilecek ! once işin hakkını soylesin butce sonra Sorsun