Eski Galatasaray başkanı Adnan Polat, Gul Baba Kitap Galası oncesinde Galatasaray Kulubu Başkanı Dursun Ozbek ile acıklamalarda bulundu. Galaya Galatasaray İkinci Başkanı Metin Ozturk, Galatasaray Sportif AŞ. Başkan Vekili Erden Timur ile davetliler katıldı. Burada basın mensuplarına acıklamalarda bulunan Adnan Polat, "Uzun zamandır Osmanlı arşivlerinde Gul Baba ile ilgili araştırma yapılıyordu. Bu araştırmalar neticesinde Gul Baba ’nın kitabını hazırladık. Gul Baba, Galatasaray manevi kurucusu olarak bizim her zaman aklımızda, gonlumuzde. Dursun başkandan da rica ettik katılmasını. Sağ olsun buraya kadar, kendisine de teşekkur ediyorum." şeklinde konuştu. Polat, sarı-kırmızılı takımın Super Lig'deki hedefinin sorulması uzerine, "Galatasaray'ın şampiyonluktan başka hedefi olabilir mi? İnşallah olacağız. Biz başkana, yonetime, teknik heyete, futbolculara en cok da taraftara guveniyoruz. Şampiyon olacağız inşallah." şeklinde konuştu. Adnan Polat ayrıca, Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo hakkında bir acıklamasının olmadığını ifade etti. Dursun Ozbek ise yaptığı acıklamada şunları soyledi: "Gul Baba'nın hatırasını anmak uzere, Adnan başkanın hazırlattığı Gul Baba kitabının lansmanı icin geldik. Bildiğiniz gibi Gul Baba, Galatasaray tarihinde Galatasaray'ın başlangıc noktası olarak kabul edilen bir kişiliktir. Dolayısıyla Adnan başkana Gul Baba'nın hatıratını yaşatmak uzere verdiği calışmalardan dolayı cok teşekkur ediyorum. Sarı-kırmızı gullerle Gul Baba'yı her nefesimizde, her yerde anıyoruz. Onun icin yonetim kurulu arkadaşlarla buradayız."