Portal 1.70 surumu, sadece forumun 1.70 surumu ile calışır.
Portal forum uzerinde calışır, once forumu kurmalısınız.

Eklenilen Ozellikler :

Bloklara tam hakimiyet: Sağ, sol ve orta blokların yerlerini ve sıralarını değiştirme, teker teker veya tamamını acma-kapatma.
Ozel blok ekleme: Sağ veya sol bolumde istenilen yere html kodlu ozel blok ekleme.
Orta blok değiştirme: Orta blokta; guncel haberler, dosya kategorileri, site kategorileri, galeri kategorileri, anket kategorileri veya istenilen bir forum bolumundeki konuları gosterebilme.
Varsayılan blok tasarımı: Tek bir tasarım ile tum blokların gorunumunu değiştirme. Tek tema icin birden fazla blok tasarımı oluşturulabilir ve bunlar yonetim masasından değiştirilebilir.
Portal icin SEO adresler: Haber, anket, dosya, galeri, favori siteler, ozel sayfalar ve takvim icin yonetim masasından acılıp kapatılabilir seo adresler.

Eski adres: portal_index.php?kosul=dosya_indirme&kategorino=1& no=1
Yeni adres: portal/d1-dosya-adi.html

Takvim ozelliği: 1970 - 2037 arası gunleri ve ayları goseren takvim ozelliği. İstenilen gunde doğan uyeleri gosterme.
Favori siteler ozelliği: Onay sistemli favori siteler sayfa ve bloğu. Sitelere logo ekleme. Eklenen sitelere puan verme.
Yeni bloklar: Galeri kategori, haber kategori ve favori siteler.
Bağımsız sayfalar: Tum sayfalar bağımsız yapıldı ve portal dizini altında calışacak hale getirildi. (portal ana sayfası haric)
Bu yapı sayesinde portal sayfalarında cok buyuk hızlanma sağlandı.

Eski adres: portal_index.php?kosul=haberler
Yeni adres: portal/haberler.php

Portal yonetim ana sayfasına not yazma bolumu eklendi.
Haberlere kategori ve misafirlere kısıtlama eklendi.
Dosya kategori ve ankete sayfalama eklendi.
Karışıklığı onlemek icin portal ve forum surum numaraları eşitlendi.
Ana sayfada orta blokta gosterilen iceriğin karakter sınırlamasını ayarlayabilme.
Tum bloklarda gosterilen maddelerin sayısını ayarlayabilme.
Uzun bolumler icin gizle-goster ozelliği.

- indirmek icin tıklayın -

Portalı Nasıl Kurarım ?

Portalı Nasıl Guncellerim ?

Ayrıntılı bilgi icin tılayın