Arkadaşlar , forumdaki proratla ilgili tum topic.leri okudum. Ama hala bikac sorunun cevabını bulamadım. Proratı iyi bilen arkadaşlar yardım ederse cok sevinirim
1- yaw bi taraflarımı yırtıp adamı trojanı (tabi jpeg, scr uzantılı olarak) almaya ikna ediyorum. Adam kabul ediyor, ama acılmadı diyor. Dosyayı hazırlamada hicbir hata yok. Kac kere denedim. Dolayısıyla o kadar emek boşa gidiyor. Nerede hata yapıyorum acaba? 1. soru şu, ben bu trojanı once kendi pc.mde deneyebilirmiyim, calışıp calışmadığını oğrenebilir miyim (Direkt acmaktan bahsetmiyorum tabii, kendi pc.mde acacak kadar saf değilim)
2- Dosyayı msn.den gonderiyorum. Acaba diyorum ki, hata benden değil de msn.den mi kaynaklanıyor? Aynı dosyayı bi daha gondersem acılır mı ki?
3- Tabii bi de Ip sorunu var. IP.sini bulamıyorum. Acaba ip bulmak icin dosyanın adamın pc.cine mi yerleşmesi gerekiyor. Yani sadece konuşarak bulunamıyor mu, bu ip? Netstat –n.de denedim, whereisip programını da, ama olmuyor.Mırc.da konuşurken whois cekerek ip.in bi kısmını oğreniyorum, ama tamamı cıkmıyor.
4- Bildiğim kadarıyla prorat, ağ icindeki pc.lerde ve routerli pc.lerde calışmıyor. Peki, biz onceden ip no.suna bakarak karşıdakinin bunlardan olup olmadığını oğrenebilir miyiz. Hayır oyleyse bir saat boşu boşuna uğraşmayalım.
Neyse sorular bitmez Şimdiden cok teşekkurler.