[h=2]Epic Games Store’dan yılbaşı oyun surprizi![/h] Bugun ortaya cıkan sızıntıya gore Epic Games Store yılbaşı ozel kampanyalarıyla birlikte her gun bir adet ucretsiz oyun verecek. Henuz şirket tarafından resmi bir acıklama yapılmamış olsa da 15 Aralık ila 10 Ocak tarihleri arasında toplam 25 yapımın dağıtılması bekleniyor.

Steam oyun fiyatlarına dudak ucuklatan zam!

İşlemci– CPU: Intel i5-6600K ya da AMD Ryzen 3 1300X işlemciEkran kartı- GPU: NVIDIA GeForce GTX 660 ya da AMD Radeon HD 7850 ekran kartıBellek- RAM: 8 GB bellekDepolama HDD-SSD: 40 GB disk alanıİşletim sistemi: Windows 10 64-bit işletim sistemi Star Wars: Squadrons sistem onerilen gereksinimleri:
İşlemci– CPU: Intel i7-7700 ya da AMD Ryzen 7 2700 işlemciEkran kartı- GPU: NVIDIA GeForce GTX 1060 ya da AMD Radeon RX 480 ekran kartıBellek- RAM: 16 GB bellekDepolama HDD-SSD: 40 GB disk alanıİşletim sistemi: Windows 10 64-bit işletim sistemi Siz Epic Games tarafından yılbaşı suresince verilecek 25 ucretsiz oyun hakkında ne duşunuyorsunuz? Goruşlerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı unutmayın!