Merhaba arkadaşlar bir script ustunde biraz calışma yaptırmak istiyorum genellikle seo sef uzerine calişma olacaktır ben sizlere kısa kısa istediklerimden bahsediyim
Mesela Arkadaşlar bir Kategori var Dizi Bolumleri diye link kısmı ise şu şekilde cıkıyor category.php?catID=3 Normalinde panelde seo eklentisi var bunuda aktifleştirdigim zaman category1.html oluyor kategori linki oysa ben mesela www.site.com/dizi-bolumleri şeklinde olmasını istiyorum subdomain acma ozelligi var sub domainde ise www.site.com/dizi-dizibolumleri/ezel/ bu şekilde cıkmasını istiyorum.
Konularda ise şu şekilde cıkıyor linkler question.php?ID=2 bunuda panelden seo yaptıgım zaman articles1.html şeklinde cıkıyor bunu ben ise konuadı.html yapmak istiyorum.
scriptde turkce karakter sorunları var birde bu karakter sorununu cozdurmek istiyorum script yabancı bi scriptden turkiyede tahminim ilk ben kullanıcam ..
sitemap.xml leri duzenlenecek ve google ping yapılacak.
duzenleme işine gelindigi zaman tahminim 7 8 dosya duzenlenmek istiyor bunu yine yapacak olan kisi bilirde bunu yapabilecek bilgisi iyi olan saglam arkadaşlar ben ilgileniyorum yazsın ben bilgileri kendisine verecegim demoyu falan sonrada ucreti konuşuruz.
php script editlenecek ( ucretli )
PHP & PHP Framework0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Programlama ve Yazılım
- Server-Side Programlama
- PHP & PHP Framework
- php script editlenecek ( ucretli )